MKB Proof Award 2022: Rentpro

MKB Proof Award 2022: Rentpro

Redactie Baaz

De manier van naamsbekendheid vergroten zit voor een verhuurbedrijf anders in elkaar dan voor een verkoopbedrijf. Met de focus op een totaaloplossing maakt backoffice, webwinkel- en verhuursoftwareprogramma Rentpro het mogelijk voor verhuurbedrijven om succesvol te zijn op het internet.

Om als verhuurbedrijf goed draaiende te blijven op het internet zal er een effectieve backend en frontend ontworpen moeten worden. Verhuurplanning van producten, transportplanning, het maken van pakbonnen, offertes, facturen en het bijhouden van de klantenregistratie zijn taken die je kan overlaten aan Rentpro. 

Niet alleen de technische aspecten kan je uit handen geven. Ook de online marketing, gebruiksvriendelijkheid en psychologische aspecten ontbreken niet wanneer het aankomt op de software van Rentpro. Dit alles resulteert in een effectieve, betrouwbare webshop die klanten stimuleert een bestelling te plaatsen.

We raden de software niet alleen sterk aan voor verhuurbedrijven, maar voor iedere dienstverlener die aan dergelijke bedrijven een prachtig softwareprogramma wil verlenen. Door opgedane kennis en ervaring door de jaren heen, kan Rentpro advies op maat geven. 

In het kort

  • Volledige bedrijfssoftware-oplossing voor verhuurbedrijven die voorziet in een effectieve webshop en het gemakkelijk beheren en overzien van alle belangrijke zakelijke aspecten.

INFO: rentpro.nl

Rentpro, verhuurbedrijf, verkoopbedrijf, MKB Proof, MKB Proof 2022
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie