MKB Proof Award 2022: STRATO WordPress Hosting Basic

MKB Proof Award 2022: STRATO WordPress Hosting Basic

Redactie Baaz

STRATO biedt tal van oplossingen rondom hosting.

We duiken in hun ‘WordPress Hosting Basic’-pakket, wat misschien wel het meest toegankelijke en voordelige hostingpakket van zijn soort is.

Met dit hostingpakket ontvang je voor € 1,- per maand alles wat benodigd is voor het ontwerpen en draaiende houden van een website. Neem je een hostingpakket af, dan log je in in de backend en beland je in een vertrouwde omgeving. Vanuit daar is elk pakket intuïtief te gebruiken. Zo navigeer je vanaf hetzelfde startpunt naar jouw WordPress-omgeving en domein- of mailbeheer.

De consistentie van STRATO’s klantenportaal noemen we niet zonder reden: wil je ooit opschalen naar een pakket dat honderdduizenden bezoekers per maand toestaat, dan verandert dat niets aan jouw workflow. Hetzelfde geldt op het moment dat je het groeiende bedrijf van cloudopslag wilt voorzien. Let wel: opschalen is altijd optioneel. Niets staat je in de weg voor € 1,- per maand. De kern is dat je een keuze hebt.

STRATO beschikt over een ISO-certificering. Dit onderstreept de beschikbaarheid en veiligheid van STRATO’s diensten, mogelijk gemaakt door maatregelen als redundantie, dataspiegeling tussen datacentra en noodstroomvoorzieningen. In elk opzicht streeft het bedrijf naar een zo hoog en veilig mogelijke uptime. Daarvan profiteren jouw website en mail.

In het kort

  • Zorg met STRATO dat websites goed ontworpen worden en draaiende blijven op een veilige en profiterende manier.

INFO: strato.nl/hosting

wordpress, hostingpakket, Strato, MKB Proof 2022, MKB Proof, hosting
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie