MKB Proof Award 2022: InformerOnline

MKB Proof Award 2022: InformerOnline

Redactie Baaz

In de tijd van inflatie en dreiging van recessie is het voor elke mkb’er belangrijk om extra te letten op de investeringen die er gedaan worden en om efficiënter te werken. Door onder andere software aan te schaffen dat bestempeld wordt als MKB Proof maak je de juiste keuze en maak je gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen. Voor het achtste jaar op rij zijn wij overtuigd van het boekhoudpakket InformerOnline.

De administratie kan je met InformerOnline personaliseren en optimaliseren. Salaris administratie software, bankrekeningen, kassasysteem, webshop en nog veel meer kan je koppelen. Het combineren van alle Informer-administratie zorgt ervoor dat je de noodzakelijke taken automatiseert met als resultaat meer tijd om te focussen op andere belangrijke zaken binnen de onderneming.

Met InformerOnline heb je de boekhouding altijd bij de hand. Bonnen en facturen verwerk je direct en onder de juiste categorie door met de Informer Chatbot te WhatsAppen. Via een dashboard in de app kan je realtime de administratie inzien. Daarnaast kan je altijd en overal facturen maken, of je nu op kantoor zit of bij de klant bent.

Met de constante innovaties van InformerOnline voldoet jouw mkb aan de laatste stand ter technologische ontwikkeling. Het is hun missie om het mkb van een zo compleet en efficiënt mogelijk boekhoudprogramma te voorzien en dat ook tegen een eerlijke prijs.

In het kort

  • Automatiseer met InformerOnline alle administratie en hou meer tijd over voor écht ondernemen.
InformerOnline, mkb, administratie, MKB Proof 2022, MKB Proof, MKB Proof Award, boekhouden
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie