MKB Proof Award 2022: 3CX StartUP

MKB Proof Award 2022: 3CX StartUP

Redactie Baaz

De communicatiewereld is de afgelopen jaren enorm veranderd. Voor veel bedrijven is hybride werken niet meer weg te denken en dat gebeurt veelal in de cloud. Om die reden is een communicatieplatform nodig dat eenvoudig is om op te zetten en te beheren. Met de opkomst van ‘cloud native’ platforms werd 3CX, wereldleider op het gebied van zakelijke communicatie, uitgedaagd om een oplossing te bieden.

Communicatie voor kleinere bedrijven

Bedrijven die relatief veel bellen maken grotendeels gebruik van een SIP trunk. Er wordt in dat geval gebeld via het internet in plaats van de vaste telefoonlijn. Het gebruik van een SIP trunk is kostenefficiënt maar het instellen, configureren en onderhouden vereist nog steeds een bepaald niveau van IT-vaardigheden. Hetzelfde geldt voor de sim call-licentie van 3CX wat geweldig werkt voor middelgrote tot grote bedrijven, maar voor kleinere bedrijven wellicht te technisch is. De wil om hun communicatieplatform te vereenvoudigen is er, maar de hostingkosten, complexiteit en extra administratie kan roet in het eten gooien. 

3CX StartUP

Voor deze bedrijven heeft 3CX een ‘cloud native’ oplossing bedacht: 3CX StartUP. Met deze oplossing hoeven bedrijven geen tijd te investeren in het bouwen van een online communicatieplatform en technische kennis is geen vereiste meer door het voorconfigureren van de SIP trunk, een digitale receptionist en inkomende gespreksroutes. Het wordt allemaal al voor je geregeld en klaargezet zodat je gelijk aan de slag kan. 

En budgetvriendelijk is het zonder twijfel! 3CX StartUP FREE (beschikbaar voor maximaal tien gebruikers) is namelijk ook echt helemaal gratis. Als het bedrijf behoefte heeft aan meer functies zoals een eigen SIP-trunk of wachtrij, dan kan je de PRO versie aanschaffen voor een vast tarief per maand. Deze versie is beschikbaar voor maximaal tien of twintig gebruikers. 

In het kort

  • Een onmisbare cloud native oplossing met veel mogelijkheden, die past in de de meest krappe budgetten.

Info: 3cx.nl

hybride werken, 3CX, MKB Proof Award 2022, MKB Proof 2022, Unified Communications
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie