MKB Proof Award 2022: Hipex

MKB Proof Award 2022: Hipex

Redactie Baaz

Succesvol ondernemerschap valt of staat vandaag de dag met online aanwezigheid. En of je nu als retailer, webshophouder of aannemer te werk gaat: de website is fundamenteel voor bedrijfssucces. Hostingbedrijven kunnen je voorzien in dat cruciale fundament. Maar door meer beschikbare informatie en het doorontwikkelen van het internet ontstaat er een schaarste van kwalitatieve hosts. 

Het is voor iedereen mogelijk om een server te huren, een online documentaire uit te pluizen en dan te beloven jouw website draaiende te houden. Met geluk werkt dit, echter: functionaliteit is geen prestatie, maar de norm. Een kwalitatieve host gaat veel verder dan functionaliteit.

Hipex bewijst te snappen waar een hostingbedrijf aan moet voldoen. Performance, ofwel prestatie, staat centraal. De snelheid van een website is een belangrijk aspect als het gaat om goede ervaringen van bezoekers. Dus moeit Hipex zich niet alleen met het draaiende houden van pagina’s, maar ook met het optimaliseren van laadtijden, formatteren van afbeeldingen en comprimeren van code.

Grote retailers als PME Legend, Shoeby, Brandfield en Kees Smit steunen op Hipex’ technische ondergrond. Omvangrijke bedrijven zijn het zeker, maar als mkb-onderneming kan je ook terecht bij Hipex. Wie streeft naar hogere online conversie en waarde hecht aan ambulante service en ondersteuning, vindt in Hipex een geschikte partner.

In het kort 

  • Staalsterke host voor websites van elke omvang. Service en vermogen staan bij Hipex centraal.

Info: hipex.io

MKB Proof Award 2022, Hipex, service, ondernemerschap, MKB Proof, MKB Proof 2022
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie