MKB Proof Award 2022: Jortt

MKB Proof Award 2022: Jortt

Redactie Baaz

De missie van Jortt is het volledig automatiseren van de boekhouding.

Daar zijn we blij mee want voor veel ondernemers is boekhouden het meest nadelige van ondernemen. Het is geen mensenwerk, computers kunnen dit beter en bovendien een stuk sneller. Met de innovatieve functies van Jortt is het duidelijk: menselijke boekhouders zijn overbodig en zullen verdwijnen.

Na het koppelen van je bankrekening wordt de automatisering direct in gang gezet. Bij- en afschrijvingen worden ingelezen en verwerkt door een Boekhoudbot. Zijn er onverwerkte bij- of afschrijvingen, deze kun je persoonlijk in een categorie plaatsen. In de toekomst worden deze wel herkend en op de juiste manier verwerkt. Bankgegevens worden realtime ingelezen en het programma maakt er direct een boeking van.

Binnen een maand kan de Boekhoudbot tot 99 procent van de boekhouding automatisch verwerken. En dan hebben we het niet alleen over het inboeken van bonnen en afschrijven van bedrijfsmiddelen, maar ook over de complexe boekhoudkundige zaken, zoals de volledige jaarafsluiting en het opstellen van winst-en-verlies rekeningen, de balans en uitgebreide jaarrekening van jouw onderneming.

Ook de btw-aangifte wordt uit handen genomen. Jortt verwerkt de boekhouding volgens de regels van de Belastingdienst, vult de btw-aangifte in en laat je daarnaast optimaal gebruik maken van de belastingvoordelen met behulp van fiscaal advies op basis van realtime gegevens. 

In het kort

  • Ideaal voor complete automatisering van de boekhouding die sneller, goedkoper en beter is dan een menselijke boekhouder

INFO: jortt.nl

boekhouden, telefoon, boekhoudbot, MKB Proof 2022
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie