ZEEKR 001 en ZEEKR X schitteren op Fully Charged LIVE Europe in Amsterdam

ZEEKR 001 en ZEEKR X schitteren op Fully Charged LIVE Europe in Amsterdam

Redactie Baaz

ZEEKR, een wereldwijd merk voor elektrische mobiliteit presenteert zijn geavanceerde, luxe elektrische voertuigen op Fully Charged LIVE Europe. Het driedaagse evenement dat plaatsvindt in Amsterdam is volledig gewijd aan elektromobiliteit en schone energie en is de ideale plek voor zowel media als consumenten om zelf te ontdekken wat ZEEKR uniek maakt.

 

ZEEKR Debut

Op de ZEEKR stand staan de eerste twee modellen die in Europa gelanceerd zijn: de ZEEKR 001 luxe shooting brake en de ZEEKR X urban compacte luxe SUV. (ZEEKR 001: gecombineerd vermogen in kWh/100km: 18,2-18,5 (WLTP). Gecombineerde CO2-uitstoot in g/km: 0). ZEEKR X: Gecombineerd opgenomen vermogen in kWh/100km: 16,5-17,5 (WLTP). Gecombineerde CO2-uitstoot in g/km: 0).

Beide bieden een aantrekkelijke combinatie van een opvallend design, een grote actieradius, snel opladen, uitstekende prestaties, uitstekend comfort, geavanceerde infotainmentsystemen en een volledig pakket geavanceerde veiligheidssystemen.

ZEEKR Power en ZEEKR Care als Hoekstenen van Klanttevredenheid

ZEEKR onderscheidt zich door veel meer dan alleen de voertuigen zelf. Tot de belangrijkste pijlers van de klantgerichte aanpak van het volledig elektrische merk behoren ZEEKR Power dat een naadloze, end-to-end oplaadoplossing3 biedt, en het ZEEKR Care serviceprogramma met tot 10 jaar (5+5 jaar / 200.000 km) garantie. Deze aanbiedingen zijn vooral bedoeld voor mensen die voor het eerst overstappen op elektrische voertuigen, zoals veel van de bezoekers van Fully Charged LIVE Europe.

Het evenement vindt plaats in Amsterdam, de stad waar niet alleen de kantoren van ZEEKR Europe zijn gevestigd, maar ook – vanaf december – het volgende ZEEKR Center in Europa.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie