ZEEKR opent flagshipstore aan Kalverstraat/Rokin in Amsterdam

ZEEKR opent flagshipstore aan Kalverstraat/Rokin in Amsterdam

Redactie Baaz

een wereldwijd merk op het gebied van elektrische mobiliteitstechnologie, opent vandaag een nieuw flagshipstore in het voormalige V&D-pand tussen de Kalverstraat en het Rokin. ZEEKR sloot een langjarige huurovereenkomst met IEF Capital voor de huur van de begane grond en bijbehorende kelder van het gebouw.

Innovatieve Transformatie: ZEEKR Flagshipstore als Pionier in Elektrische Mobiliteit

ZEEKR heeft de winkelruimte volledig verbouwd en ingericht naar eigen innovatief concept, waarin het ervaren van elektrisch rijden centraal staat. In de nieuwe winkel zijn de luxe, elektrische auto’s te zien die het merk dit jaar op de Europese markt heeft gebracht. Daarnaast dient de winkel als platform voor samenwerkingen met start-ups, innovatiehubs, universiteiten en de gemeente om duurzame mobiliteit verder te ontwikkelen. Het monumentale pand waar de flagshipstore is gevestigd, is enkele jaren geleden volledig herontwikkeld met behoud en herstel van historische kenmerken.

Het tech-bedrijf is onderdeel van de Chinese Geely Holding Group en zal de Europese markt aansturen vanuit een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam. De komst van ZEEKR naar Europa is een mijlpaal in de groeistrategie van het bedrijf.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie