ZEEKR benoemt 50five tot thuislaadpartner in Nederland

ZEEKR benoemt 50five tot thuislaadpartner in Nederland

Redactie Baaz

ZEEKR, het wereldwijde merk voor elektrische mobiliteitstechnologie, gaat een partnerschap aan met thuislaadexperts 50five om in Nederland wallboxinstallaties aan te bieden. Met een bewezen staat van dienst op het gebied van technische expertise en eersteklas klantenservice is 50five geselecteerd om end-to-end oplaadoplossingen1 te bieden voor zowel particuliere als fleetklanten.

Als belangrijke pijler van ZEEKR's klantgerichte aanpak zet het volledig elektrische merk zich in om van opladen een naadloze ervaring voor zijn klanten te maken. Het ZEEKR Power-aanbod is ontworpen om precies dat te doen en is met name gunstig voor degenen die voor het eerst overstappen op elektrische voertuigen – zoals meer dan de helft van de ZEEKR-klanten doet.

Via het team van experts van 50five wordt de woning of werkplek eerst beoordeeld op geschiktheid voor wat betreft de elektriciteitsvoorziening en de voorgestelde locatie van de wallbox, gevolgd door de installatie van de wallbox, de inbedrijfstelling en het onderhoud. Tot nu toe heeft 50five alleen al in Nederland meer dan 35.000 installaties voltooid.

Dr. Despina Chatzikyriakou, Head of Charging and Energy Solutions bij ZEEKR Europe, zei: "Eenvoudig, moeiteloos opladen onderweg, op het werk en – nog belangrijker – thuis is de hoeksteen van ons ZEEKR Power-aanbod. We zijn enthousiast over de samenwerking met 50five omdat we een gedeelde focus op de klant hebben en een gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat onze klanten in Nederland een geweldige thuislaadervaring hebben."

"We zijn verheugd om samen te werken met ZEEKR en eenvoudige, betrouwbare thuislaaddiensten te leveren aan haar klanten in heel Nederland. We erkennen dat uitzonderlijke elektrische voertuigen een passende oplaadervaring verdienen, en het is onze missie om uitstekende klantenservice te leveren in elke fase van het proces, van het eerste onderzoek en de installatie tot en met het onderhoud en de service", aldus Egbert Hietberg, CCO 50five BV NL.

Het ZEEKR Power thuislaadpakket bevat een 22 kW AC wallbox van Zaptec – een van de meest compacte op de markt.

De krachtige 22kW AC on-board lader van de ZEEKR 001 luxe shooting brake kan de 100kWh batterij volledig opladen van 0-100% in slechts vijf en een half uur2. Met een 69kWh batterij, en ook uitgerust met een 22kW on-board lader, kan de ZEEKR X compacte urban luxe SUV volledig worden opgeladen

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie