Online Boekhouden opnieuw uitgevonden

Online Boekhouden opnieuw uitgevonden

Redactie Baaz
De administratie bijhouden is verplicht voor bedrijven, maar het traditioneel boekhouden is niet meer van deze tijd. Met deze gedachte is Jortt gaan bouwen aan een nieuwe manier van boekhouden. De wet schrijft maar weinig verplichtingen voor hoe de boekhouding moet worden bijgehouden. Dus is de vraag: kan het makkelijker?

Hoe denken ondernemers? Welke informatie willen zij zien? Welke taal spreken zij? Het zijn allemaal vragen die Jortt gesteld heeft. Opvallend is dat alle vragen gericht zijn aan ondernemers en niet aan boekhouders. En dat is uiteindelijk het grote verschil van Jortt. Het is een boekhoudpakket gemaakt voor ondernemers en niet voor boekhouders.

Dat vindt je ook terug in de manier van werken. Jortt boekhouden begint met het inlezen van de bankbestanden, voor veel ondernemers is dit namelijk de belangrijkste waarheid. Daar worden, vaak al automatisch, de in- en verkoopfacturen tegen geboekt. Jortt leert van iedere handeling en doet dus steeds meer automatisch.

Termen als grootboeken, journaalposten, financiële vaste activa komen in Jortt niet voor. Ook staan er geen ellenlange reeksen met cijfers als je een Winst en Verlies overzicht opvraagt. Een duidelijke grafiek geeft direct weer hoe het er met je bedrijf voor staat. En zo staat alles in Jortt in opvallend begrijpende taal of overzichtelijke grafieken.

Jortt noemt de nieuwe boekhoudmethode: Ondernemer Gericht Boekhouden.

Dus om terug te komen op de vraag: ja, boekhouden kan veel makkelijker. Probeer het zelf.

Aanbieding voor Baaz

Het Jortt Online Boekhoudpakket kost € 25 per maand en is de eerste maand gratis. Voor de lezers van deze Baaz nieuwsbrief biedt Jortt 50% korting voor de eerste 6 maanden. Meld je aan bij Jortt en gebruik de actiecode: BAAZ-GHUY-WQK

Nog niet toe aan een compleet boekhoudpakket?

Start met Jortt Gratis. Met Jortt gratis kan je onbeperkt online facturen maken en versturen. Zelf herinneringen en een incassotraject worden met één druk op de knop gestart. En zoals de naam al aangeeft. Jortt Gratis is gratis en blijft gratis.

Meer informatie over Jortt Online Boekhouden staat op de website: https://www.jortt.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie