Swappie onthult Premium Series

Swappie onthult Premium Series

Redactie Baaz

 Swappie, Europa's nummer 1 online bestemming voor het kopen en verkopen van refurbished iPhones, heeft een nieuwe toevoeging aan zijn professioneel refurbished aanbod aangekondigd: de Premium-Series. Deze nieuwe lijn dicht het gat in de huidige markt door een eersteklas refurbished smartphone-ervaring te bieden, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt voor consumenten om het juiste te doen voor de planeet.

Voor de Premium-Series worden apparaten verzameld die cosmetisch puntgaaf en volledig functioneel zijn en een 100% batterijcapaciteit hebben. Dit nieuwe aanbod is vanaf vandaag beschikbaar in alle landen waar Swappie actief is. Het belangrijkste voordeel van de Swappie Premium-Series is de ecologische voetafdruk die, net als de andere refurbished Swappie-toestellen, 78% minder uitstoot genereert dan een nieuwe smartphone. Dit betekent dat consumenten vanaf vandaag nog meer keuze hebben om te kiezen voor technologie zonder bij te dragen aan de enorme hoeveelheid e-waste die wordt gegenereerd als gevolg van de productie van smartphones.

refurbished

"We vinden het belangrijk om naar onze klanten te luisteren en door onze aanpak van de afgelopen jaren en voortdurende verbeteringen in ons aanbod, zijn we erin geslaagd refurbished elektronica een beetje meer mainstream te maken. Maar we wisten dat dit niet genoeg was. Er is een groep consumenten die alleen voor refurbished zou kiezen als de telefoon puntgaaf is of als de batterij volledige capaciteit heeft. Ook al is er de wens om het goede te doen voor de planeet, het ontbreken van deze oplossing weerhield hen ervan deze keuze te maken. Daarom brengen we nu Swappie's Premium Series op de markt. Het biedt alles wat een nieuwe telefoon biedt én het bespaart CO2, waardoor het voor veeleisende consumenten gemakkelijker wordt om bij te dragen aan de circulaire economie”, zegt Casper Andersen, Premium Series Lead bij Swappie.

Een recent onderzoek van marktonderzoeksbureau Kantar, in opdracht van Swappie, laat de redenen zien waarom sommige mensen nog steeds een nieuwe smartphone verkiezen boven een refurbished. Meer dan een derde van de consumenten (34%) noemt de batterijstatus, gevolgd door de functionele kwaliteit van een nieuwe telefoon (22%) en het ontbreken van gebruikssporen (23%). Swappies refurbished Premium-Series lost deze zorgen direct op, aangezien het in wezen een nieuw aanbod is met 100% batterijcapaciteit, zonder tekenen van slijtage en met volledige operationele capaciteit. En, zoals bij alle Swappie iPhones worden ze geleverd met 24 maanden Swappie-garantie. Bovendien produceert de Premium Series een fractie van het e-waste dat traditioneel wordt geassocieerd met een nieuwe smartphone, waardoor het ook een betere keuze is voor de planeet.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie