Award - Exact Online Boekhouden

Redactie Baaz

Softwareontwikkelaar Exact is marktleider in de Benelux. Het daarvoor benodigde innovatievermogen drukt zich overduidelijk in producten als Exact Online Boekhouden uit. Een onderdeel van bedrijfssoftware-platform Exact Online, stelt ondernemers en accountants in staat om een boekhouding te voeren, zo veel mogelijk te automatiseren en te benutten om de bedrijfsvoering te versterken.

Dit pakket

Exact voor Boekhouden maakt het mogelijk om de administratie van een bedrijf uitzonderlijk efficiënt te voeren en verwerken. Ondernemers krijgen daarbij de mogelijkheid om vanuit het programma te factureren in een traditioneel of elektronisch format.

Betaallinks zijn toe te voegen, wat de wachttijd tussen de verzending en betaling van facturen vermindert. Inkomende en uitgaande digitale documenten zijn automatisch in een administratie te verwerken, en ook papieren bonnen en facturen kunnen via een ‘Scan & Herken’-functie razendsnel worden geregistreerd.

‘No hands accounting’ dringt het verwerken van de gegevens, ofwel het boekhouden, terug tot een achtergrondproces. Exact benut geavanceerde vormen van AI en ML (machine learning) om boekhoudtaken bovengemiddeld snel en foutloos te automatiseren. Btw- en ICP-aangiften worden automatisch voorbereid en zijn vanuit het programma in te dienen. Accountants en boekhouders kunnen naar keuze gemachtigd worden om de administratie in te zien en/of te verwerken. Voor hen biedt Exact Online een scala aan oplossingen voor het beantwoorden van fiscale vraagstukken, waaronder de opstelling van jaarrekeningen en prognoses.   

In het kort

+  No-nonsens online boekhouden

+  Automatische administratie van facturen

+  ‘Scan en herken’ voor papier-naar-digitaal boekhouden

Info: exact.com/nl/producten/boekhouden

Exact Online, boekhouden, Online boekhouden, MKB Barometer
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie