Zalmgeschenken van De Kaviarist

Zalmgeschenken van De Kaviarist

Redactie Baaz
Op zoek naar een excellent relatiegeschenk? Bij De Kaviarist vind je de mooiste zalmen, hand gezouten en traditioneel op hout gerookt. Deze zalm is niet alleen een luxe geschenk, maar daarnaast ook nog eens verantwoord geproduceerd en levert veel gezondheidsvoordelen.
Onderneemster Vanessa Toet is met De Kaviarist gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en exclusieve producten uit de zee. Naast de verse kaviaar, kun je bij De Kaviarist terecht voor alleen de beste kwaliteit zalm: Excellent Salmon.

Lokaal en ambachtelijke productie

De Excellent Salmon van De Kaviarist wordt lokaal gekweekt in de buitenfjorden van Noorwegen. Alleen de beste zalmen worden geselecteerd en met de hand gezouten en traditioneel op hout gerookt. De unieke trancheermethode levert de zalm zonder rooklaag en vetrand, zodat alleen de filet overblijft. Door deze verfijning heeft de zalm geen bruine en vaak droge randen, maar een volle en elegante smaak bij iedere hap. Door de zalm te presenteren in mooie van elkaar gescheiden plakken, is het een uniek geschenk om met elkaar van te kunnen genieten.

Unieke verpakking

Juist in deze tijd is het belangrijk om zakenrelaties en personeel te laten weten dat zij gewaardeerd worden. En nu we massaal worden geconfronteerd met het belang van een goede weerstand, is een culinair geschenk dat niet alleen een luxe uitstraling heeft maar ook nog eens vele gezondheidsvoordelen kent, ideaal. De verpakking waarin de zalmgeschenken worden geleverd bij de klant middels een gespecialiseerde koerier zijn niet alleen prachtig om te zien, maar houden de zalm ook nog eens volledig geïsoleerd en gekoeld met een speciaal koelelement. Dit garandeert de kwaliteit van het product ook tijdens de levering. De pakketten kunnen op verzoek met speciaal voor de smaak van de zalm geselecteerde Chardonnay worden verrijkt.
de kaviarist

Relatiegeschenken van De Kaviarist

De Kaviarist staat bekend om jarenlange ervaring in de luxe wereld van de visgeschenken. De luxe producten zijn van een hoge kwaliteitsstandaard waarbij geen concessies worden gedaan in zowel de kwaliteit van het product als de gegeven service. De geschenkdozen zijn een feest om te ontvangen en daardoor ook om te geven.

De zalmen van De Kaviarist worden verantwoord bereid in een kleine rokerij.  Ze worden met de hand gezouten en traditioneel op hout gerookt. De unieke trancheermethode levert de zalm zonder rook laag en vetrand zodat alleen het beste (de filet) overblijft in mooi gesneden plakjes. De zalmen bevatten geen conserveringsmiddelen, toegevoegde smaak- en/of kleurstoffen. Ze heten dan ook niet voor niets: Excellent Salmon.

Voor informatie :  dekaviarist.nl/geschenken

De pakketten kunnen op verzoek met speciaal voor de smaak van de zalm geselecteerde Chardonnay worden verrijkt.

Excellent Salmon pakket

Zalm Pakket
€22,50 – €81,50

De bekende en meest verkochte zalm van De Kaviarist. 
Beschikbaar vanaf 250 gram.

Excellent Salmon & wine pakket

Zalm & wijn
€45 – €111,50

Excellent Salmon met een selectie Chardonnay van De Kaviarist.
Beschikbaar vanaf 250 gram.

Ook benieuwd naar de Excellent Salmon?

Wil jij de Excellent Salmon voorproeven en de kwaliteit zelf ervaren? Meld je dan aan. In overleg krijg je dan een gratis voorproefje toegestuurd en vertelt De Kaviarist je graag meer over de mogelijkheden.

Info: dekaviarist.nl
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie