MKB Proof Award 2022: T-Mobile - Zakelijk Internet

MKB Proof Award 2022: T-Mobile - Zakelijk Internet

Redactie Baaz

Steeds meer bedrijven maken gebruik van clouddiensten om data op te slaan. Om het meeste uit de cloud, alle overige data en communicatie (intern en extern) te halen, is een snelle, veilige en stabiele internetverbinding vereist.

Zakelijk Internet van T-Mobile biedt hier een oplossing door een vast IP-adres aan te bieden. Hiermee creëer je namelijk een veilige, stabiele en betrouwbare verbinding en is vooral onmisbaar wanneer je gebruik maakt van vaste apparatuur die je via het internet benadert, zoals de printers op kantoor of thuis. Daarnaast kan je binnen het abonnement kiezen voor Wifi Plus voor Ondernemers voor goedwerkende wifi en het beheren van netwerken. En mocht er een storing optreden, dan wordt het internet automatisch overgezet naar het 4G-netwerk van T-Mobile zodat alles in de lucht blijft en verder kan blijven werken.

Een zakelijk abonnement is vanzelfsprekend duurder dan een particulier abonnement. De voordelen van Zakelijk Internet wegen echter zwaarder, zoals het hebben van een vast IP-adres, zakelijke klantenservice en internet back-up. Wil je groeikansen herkennen en aangrijpen? Dan is het hebben van een betrouwbare, stabiele internetverbinding essentieel.

In het kort

  • Een allesomvattende dienst die het voor bedrijven gemakkelijker maakt om groeikansen te herkennen en aan te grijpen.

INFO:  t-mobile.nl/zakelijk/internet

t-mobile, T-Mobile Zakelijk Internet, cloud, helpdesk, abonnement, MKB Proof 2022, MKB Proof
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie