Live vanuit Hilversum: Baaz Business Radio #4

Redactie Baaz
Baaz Business Radio: het maandelijks terugkerende radioprogramma staat bomvol ondernemersnieuws, interviews met zowel marktleiders als start- en scale-ups.

UPDATE: LUISTER VANMIDDAG TUSSEN 15:00 en 16:00 NAAR BAAZ BUSINESS RADIO, live vanuit de studio. 

Koen de Jong | De Jong Accountants & Exact

Te gast is Koen de Jong, eigenaar van De Jong Accountants en Adviseurs en Exact Cloud Accountant 2017/2018. Hij vertelt over zijn rol in De Uitdaging: de ondernemersreis waarin vier MKB'ers, met behulp van vier doorgewinterde experts, hun persoonlijke uitdagingen aangaan.

Jurgen Welbergen | Tele2

Eveneens spreken we Jurgen Welbergen (Sr. Business Consultant bij Tele2 Nederland) over het naderende eindpunt van ISDN. Of de gevolgen van deze stop zich nadelig of voordelig zullen uiten, heb je zelf in de hand.

Peter Potters | Informer Online

Tot slot bespreken we de gevolgen van het uitstel van de Brexit, vertelt Peter Potters (CCO Informer Online Nederland BV) over de zelfaanpakkers van hashtag#IkDoeZelfDeBoekhouding en inspireert Lija Groenewoud van Vliet (In4Art) met de verrassende mogelijkheden van wereldwijde tech-trends voor het Nederlandse MKB.

baaz business radio Baaz Business Radio

Uitzending zijn uiterlijk een dag na uitzending (elke tweede vrijdag van de maand) te beluisteren op Soundcloud. Daarmee bieden we doorlopend een kijk in de dagelijkse bezigheden en inzichten van dé Nederlandse businesstop, van Mark Appel (Marketing Director bij Exact) tot Ineke Kooistra (CEO van YoungCapital).

 

Benieuwd naar de eerdere uitzendingen? Luister deze dan hieronder terug.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie