Luister terug: Baaz Business Radio 8 met LABFRESH, BRIL en dean one

Luister terug: Baaz Business Radio 8 met LABFRESH, BRIL en dean one

Redactie Baaz

Elke tweede vrijdag van de maand luister je tussen 15:00 en 16:00 uur live naar Baaz Business Radio. Afgelopen uitzending (9 augustus) stond in het teken van verandering en innovatie. De wereld verandert, geen dag gaat voorbij zonder daaraan herinnerd te worden. Als bedrijf dien je vooruit te kijken, wil je het hoofd boven water houden. Lotte Vink (oprichter LABFRESH), Magda Filon (Founding Partner BRIL) en Martin van Dijk (PM dean one) schoven aan in de studio om daar uitgebreid over in gesprek te gaan. Laat je inspireren, leer van de besten - innoveren, dat kan jij ook.

Baaz interviewt maandelijks de meest vooruit denkende ondernemers en bedrijfsvoerders van het moment. Geen poespas, geen geknip: live, helder en raak. Hieronder vind je de meest recente uitzending. Voor je het weet zijn we weer live: zet 13 september in de agenda, op die dag luister je opnieuw live mee.


Magda Filon | Founding Partner van BRIL

Afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en anno 2019 een topconsultant op gebied van innovatie. We interviewen Magda Filon, medeoprichter van BRIL. Weinig betere aanspreekpunten doen zich aan, willen we het hebben over innovatie in de praktijk, de werkvloer met beperkte middelen, tijd en geld.

Lotte Vink | Oprichter van LABFRESH

‘Launching the next generation of shirts.’ Niets is minder waar: Lotte Vink schudt met LABFRESH de modewereld op door vlek- en geurbestendige kleding te ontwerpen en fabriceren. Twee jaar na een immens succesvolle crowdfunding-campagne wordt LABFRESH’ kleding wereldwijd gedragen. Een groots succes, te danken aan lef, innovatie en keihard werk.

 

 

Lotte demonstreert LABFRESH' werking.

 

Martin van Dijk | Product Manager bij dean one

Per 1 september stopt ISDN. Heb je geen tijdig alternatief, dan zit je straks zonder telefonie. Martin van Dijk maakt de nationale verandering vanaf het front mee. Met dean one, een toptelecombedrijf voor de zakelijke markt, zet hij bedrijven aan tot verandering, door de ontwikkeling van een optimale communicatieoplossing na te streven. Verandering staat dicht bij het hart van dean one, een bedrijf dat sinds jaar en dag de nieuwste technologie- en marktontwikkelingen beetpakt en naar eigen hand zet, een onderwerp dat Martin uitgebreid toelicht.

Baaz Business Radio

Luister Uitzending zijn uiterlijk een dag na uitzending (elke tweede vrijdag van de maand) te beluisteren op Soundcloud. Daarmee bieden we doorlopend een kijk in de dagelijkse bezigheden en inzichten van dé Nederlandse businesstop, van Mark Appel (Marketing Director bij Exact) tot Ineke Kooistra (CEO van YoungCapital).

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie