Baaz Business #5 gemist? Geen punt - luister terug!

Geert van der Klugt
Baaz Business Radio: het maandelijks terugkerende radioprogramma staat bomvol ondernemersnieuws, interviews met zowel marktleiders als start- en scale-ups. Uitzendingen zijn na afloop terug te luisteren via Soundcloud.

UPDATE: Live meemaken is altijd aan te raden. Voor in de agenda: 14 juni, tussen 15:00 en 16:00, luister je naar Baaz Business #6.

Luister tot die tijd naar de podcast van de afgelopen uitzendingen.

Innovatie en tijdmanagement. Uitdagend voor het midden- en kleinbedrijf, het segment dat het toch maar altijd weer voor elkaar weet te boksen, ongeacht de beschikbare middelen. Want hoe manage je tijd, zonder besteedbare tijd? Hoe innoveer je, wanneer innovatie niet tot de corebusiness behoort? We duiken het onderwerp in, samen met Ras Lalmy (Managing Director, YES!Delft Den Haag), Josy Soussan (Sr Communications & PR Manager, Funding Circle Nederland), Stephan Hager (General Manager, Donna Italia Nederland) en Roderick Commerell (Opleidingsexpert, TSTC). 

Ras Lalmy | Managing Director, YES!Delft Den Haag

YES!Delft zet zich in als incubator van startups en de producten die zij ontwikkelen. Actief zijnde op de locatie in Den Haag, legt Managing Director Ras Lalmy een nadruk op het schalen van beginnende bedrijven die zich bezighouden met artificial intelligence en blockchain. YES!Delft ondersteunt zowel bij het ontwikkelen van bedrijfsplannen, producten, het bouwen van een netwerk en contacten leggen met investeerders. Het bedrijf staat hiervoor in direct contact met de starters die technologie pogen te gebruiken en ontwikkelen om de wereld te veranderen. Betreft het innovatie, dan zijn er weinig betere aanspreekpunten dan Ras.

Josy Soussan | Sr Communications & PR Manager, Funding Circle Nederland

Josy Soussan staat aan het front van de nieuwe financieringswereld. In samenwerking met Jeroen Broekema, directeur van Funding Circle Nederland, tacklet hij de uitdagingen die komen kijken bij het leveren van een relatief nieuw product: razendsnelle financiering tot € 250.000,- voor het Nederlandse MKB. Een expert op het gebied van fintech; we spreken Josy over de verrassende wijze waarop financiering voor het kleinbedrijf verandert en de directe voordelen die dat oplevert.

Stephan Hager | General Manager, Donna Italia Nederland

Stephan Hager is medeoprichter van Donna Italia en actief als General Manager van de Nederlandse divisie. Het bedrijf vond een manier om bevroren pizza’s van Italië naar Nederland te halen, vers en al. Creatief met logistiek. Zij toverde hun product om tot volledige service: pizza, pizzaoven en eventuele training – een teken van de tijd, waarin producten eerder als service geboden worden dan artikel. Tevens de reden van hun groeiende succes: het bedrijf transcontinentaal en hoopt in Nederland de ‘Van Dobben’ onder de pizza te worden.

Roderick Commerell | Accountmanager opleidingen, TSTC

TSTC vervult sinds 1999 met ervaren trainers en unieke invullingen van trainingen de behoeften van organisaties en cursisten die belang hechten aan kwaliteitstrainingen: opleidingen die verder gaan dan het boekje en direct aansluiten op de dagelijkse praktijk. Roderick Commerell is accountmanager van de opleidingen bij TSTC. Hij licht twee trainingen toe, waarmee jouw bedrijf zowel privacy als veiligheidsrisico’s leert te mijden en verhelpen.

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert