Baaz Business Radio #6 gemist? Geen punt - luister terug!

Redactie Baaz
Roeien met de riemen die je hebt. Geen beter spreekwoord sluit beter aan bij de aanpak van een gegeven MKB. Jij, ondernemer, zoekt naar dát wat kosten beperkt en manuren optimaal besteedt. Mogelijkheden reiken verder dan een zoveelste kortingsactie, leadwervingscampagne of sales-call. Overweeg het onbekende.

baaz business radio Inzicht op dat vlak doe je op in de recentste uitzending van Baaz Business Radio, nu online terug te luisteren als podcast.

Wij helpen je op weg met inspirerende interviews en verrassende mogelijkheden om makkelijker te concurreren als bedrijf. Baaz Business Radio vindt elke tweede vrijdag van de maand live plaats in Hilversum.

Martijn van Tricht | IGEL

We spraken Martijn van Tricht, consultant bij IGEL, het bedrijf dat het mogelijk maakt om werknemers van besturingssysteem (kort: OS, of operating system) te voorzien, zonder dat deze op locatie geïnstalleerd, opgeslagen en geüpdatet hoeft te worden. Het grootbedrijf loopt in de opname van deze technologie voor, maar ook bedrijven met ‘slechts’ tien computer kunnen gebruikmaken van verrassende voordelen. Zo zal de aanschaf van een nieuwe computer niet langer nodig zijn wanneer een OS dit vereist, vermijd je het risico dat je alle gegevens kwijtraakt bij een brand, natuurramp of de veelvoorkomende menselijke fout. Al met al: kostenefficiënte voordelen, waardoor investeringsruimte voor corebusiness intact blijft.

Maarten Stol | BrainCreators

AI: het toverwoord van de 21e eeuw, maar voor velen een vaag begrip. BrainCreators introduceert AI aan het bedrijfsleven. Niet uitsluitend het grootbedrijf, ook het MKB. De praktijktoepassingen van AI zijn voor jou verrassend relevant: zo relevant, dat het investeren in het gebruik van AI met mate even belangrijk wordt als het investeren in personeel, marketing, sales en productie. Nee, we stellen het niet enkel, BrainCreators zet – met legio aan behapbare praktijktoepassingen – daadkracht achter een groeiend belang. Maarten Stol, Principal and Scientific Advisor bij BrainCreators, vertelt over de impact die AI heeft op het MKB – impact waarmee jij de markt tien stappen voor kan zijn.

Emile Kok | TSTC

Het MKB verandert in rap tempo, ondernemers moeten in alle vormen toekomstgericht zijn om de concurrentie bij de houden dan wel voor te blijven. Bijscholing middels trainingen is daarbij van essentieel belang. TSTC biedt deze trainingen. Het bedrijf vervult sinds 1999 met ervaren trainers en unieke invullingen van trainingen de behoeften van organisaties en cursisten die belang hechten aan kwaliteitstrainingen. Emile Kok is directeur van TSTC. Weinig betere aanspreekpunten doen zich aan, Emile weet het fijne van het belang van bijblijven en de trainingen waarmee jouw bedrijf zowel privacy als veiligheidsrisico’s leert te mijden en verhelpen.

Gastexpert | Redactie Baaz

Anno 2019 is een online aanwezigheid voor jouw bedrijf onmisbaar. De snelst groeiende markten van het moment bevinden zich online. Dat alles maakt het digitale vlak van content marketing met de dag belangrijker. Toch heeft de groeiende vraag naar digitale consultants en strategieën een keerzijde. Bespreken we de verrassende manieren waarop jij voorop kan blijven, dan kan traditionele marketing, ofwel offline marketing, niet ontbreken. Geert van der Klugt, redacteur Baaz, vertelt.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie