Danique Wiltink wint TEDxAmsterdamWomen Startup Award

Danique Wiltink wint TEDxAmsterdamWomen Startup Award

Redactie Baaz

Tijdens de vijfde editie van TEDxAmsterdamWomen op vrijdag 29 mei werd voor de eerste keer de Startup Award uitgereikt. Danique Wiltink won met Nimbles deze award en daarmee ook een regelrechte droomstart voor haar onderneming.

Het eerste TEDxAmsterdamWomen-lustrum werd onder meer gevierd met de uitreiking van de Startup Awards. Vrouwelijke startende ondernemers kregen de kans hun idee aan een groot publiek te presenteren. In de voorrondes presenteerden tien vrouwelijke ondernemers hun idee, waarbij Nimbles (toen nog onder de werktitel Didactique 2.0), Rooflife en The Influencers Movement de winnaars waren. Zij hielden in de aanloop naar TEDxAmsterdamWomen een Kickstartercampagne en op vrijdag 29 mei tijdens het evenement pitchten zij voor het 400-koppige publiek hun idee. De jury bekroonde Nimbles tot winnaar. Winnares Danique Wiltink wint met deze prijs een regelrechte droomstart voor haar onderneming, want de prijs bestaat uit: een reis naar New York, mentorships van ING, TomTom, Microsoft en PWC, een horloge van TomTom én een assistent van Secretary Plus tot het eind van het jaar.

Nimbles

Nimbles, wat in het Engels vlug, snel en rap betekent, is een online marktplaats waar gemotiveerde (bijles)docenten hun diensten aanbieden aan leerlingen op basis van hun eigen uurtarief. Het bedrijf van Danique wil het zoekproces naar een goede en vaardige (bijles)docent eenvoudiger maken, maar daarbij is kwaliteit wel erg belangrijk.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie