TEDxAmsterdamWomen Startup Awards
TEDxAmsterdamWomen geeft vrouwelijke ondernemers droomstart

TEDxAmsterdamWomen Startup Awards

Redactie Baaz
Al vijf jaar biedt TEDxAmsterdamWomen een podium aan inspirerende en succesvolle vrouwen. Met de lustrumeditie in het vizier is de tijd rijp kansrijke ideeën van vrouwelijke, startende ondernemers in de schijnwerpers te zetten door middel van de Startup Awards.

De Startup Award is bedoeld voor ondernemende vrouwen die minimaal een jaar bezig zijn om hun idee op het gebied van mode, design, technologie, food, film, video en architectuur in de praktijk te brengen. Aanmelden voor de TEDxAmsterdamWomen Startup Awards kan tot 15 maart 2015. De tien meest kansrijke en betekenisvolle startups pitchen zaterdag 28 maart hun idee voor de vakjury.

Crowdfundingcampagne

Uit de tien startups worden drie finalisten gekozen. Zij starten met een speciale crowdfundingcampagne via partner Kickstarter. Op vrijdag 29 mei tijdens TEDxAmsterdamWomen houden de drie finalisten hun eigen TEDtalk. De winnaar wint de volgende prijzen: een volledig verzorgde reis naar New York, een horloge van TomTom, een Surface pro 3 laptop van Microsoft, financiële en strategische mentorship van ING Bank en PWC en een half jaar lang een assistente van secretary plus.

Aanmelden

Ben jij een vrouwelijke ondernemer, gevestigd in Nederland? Heeft jouw idee te maken met technologie, entertainment of design? Heb je al eerste stappen gezet om jouw idee te verwezenlijken en zoek je een platform om jouw onderneming te promoten? Ben je in staat zijn om tijdens de presentatie een product of prototype te laten zien? Heb je assistentie nodig in financieel, marketing, logistiek of juridisch opzicht? Meld je dan nu voor de TEDxAmsterdamWomen Startup Awards via www.tedxamsterdamwomen.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie