Wie komen er spreken tijdens TEDxAmsterdamWomen?

Wie komen er spreken tijdens TEDxAmsterdamWomen?

Redactie Baaz

Feminist of vrouwelijk? Bitch of ambitieus? Vrouwen en mannen krijgen verschillende labels voor gelijk gedrag.

Wat bij een man doorgaat voor ambitieus, kan bij een vrouw als agressief worden gezien. Het effect dat dit op iemands leven kan hebben is groot. Houdt het je tegen of zorgt het juist voor nog meer passie en gedrevenheid? 

Donderdag 2 november zullen op het podium van TEDxAmsterdamWomen-sprekers als Hélène Christelle Munganyende, Anna Nooshin, Şenay Özdemir, Rens Kroes en professor dr. Eric van Furth de betekenis van woorden en labels ter discussie stellen. 

De 16 sprekers van TEDxAmsterdamWomen zullen hun levensverhaal met de 400 bezoekers delen en laten zien dat iedereen iedere dag de mogelijkheid heeft om het anders te doen. 

Divers en internationaal programma TEDxAmsterdamWomen

TEDxAmsterdamWomen heeft de eerste negen sprekers bekendgemaakt en zal in de aankomende weken de overige sprekers via de website en social media presenteren. Tickets scoor je hier...

Een van de sprekers is Hélène Christelle Munganyende (23). Hélène ontvluchtte als peuter de burgeroorlog in Rwanda, groeide op in de afgeschermde omgeving van een Nederlands asielzoekerscentrum, maar nam in 2015 tegen alle ‘verwachtingen’ in deel aan de G20-top in Istanbul. 

TED Talks als die van Hélène, maar ook die van Şenay Özdemir en Rens Kroes, laten zien hoe belangrijk het is om altijd je dromen te blijven najagen en je door niets en niemand te laten tegenhouden.

TEDxAmsterdamWomen


 
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie