Mooie en praktische tassen voor de zakenvrouw

Vijf tassen voor de zakenvrouw

joni
Een grote tas waar veel in past en die er ook nog leuk uitziet. Dat wil toch iedere vrouw? Met deze modellen steel je zeker de show.

De vrouw kan tegenwoordig niet meer zonder een tas. Alle spulletjes, zoals make-up, telefoon, notitieblok en laptop, moeten overal mee naartoe genomen worden. Een praktische tas is dan een must. Deze vijf businessmodellen zijn volgens ons zeker een goede toevoeging aan je zakelijke outfit. 

Pinetti

Deze zwarte leren kantoortas van Pinetti biedt genoeg ruimte om de belangrijkste documenten in te vervoeren. Ook zit er een schouderriem aan, waardoor de tas op verschillende manieren te dragen is. Het ziet er stevig uit en past bij iedere outfit. Deze tas kost 125 euro en is hier te koop. 

Zara

De Office City bag van Zara is een goede toevoeging aan je tassencollectie. De tas is groot en daardoor past er veel in. Deze tas is in zandkleur, maar ook in het zwart te koop en kost 69,95. De Office bag is hier te koop


Michael Kors

Wil je een opvallende tas voor bij je business outfit? Dan is deze tas van Michael Kors zeker een goede optie. Er zit een speciaal laptopvak in, waardoor je je laptop goed en veilig kunt vervoeren. Verder beschikt de tas nog over vier steekvakken, een telefoonvakje en een ritsvak. Omdat het een designertas is, betaal je wel wat meer, maar met een tas van Michael Kors mag je zeker op de werkvloer gezien worden. De tas kost 275 euro en is hier te koop. 

Fab

Het Nederlandse merk Fab heeft ook een zakelijke tas op de markt gebracht. De One Business bag heeft een perfecte grootte. Deze tas is geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook in je vrije tijd mag je ermee gezien worden. Het is een laptoptas met veel binnenvakjes waar je werkgerelateerde benodigdheden in kunt stoppen. De tas is hier te koop en kost 259 euro. 

Aktetas

De bekendste businesstas is misschien wel de aktetas. Tegenwoordig mag je er weer mee gezien worden, want deze tas is weer hip. Vooral met dit model wil je gezien worden. Het is een tas van Italiaans rundleer en is gedeeltelijk handgemaakt. Er zit een laptopvak en een groot binnenvak in. De tas van The Bridge is niet goedkoop, maar dat kun je ook niet verwachten als je bekijkt waarvan het is gemaakt. De tas is hier te koop en kost 492 euro.