Steamery viert 10 jaar met de lancering van het nieuwe boek "The Art of Clothing Care".

Steamery viert 10 jaar met de lancering van het nieuwe boek "The Art of Clothing Care".

Redactie Baaz

Op 23 mei viert het Scandinavische kledingverzorgingsmerk Steamery zijn 10-jarig bestaan door samen met de wereldberoemde uitgeverij Penguin Random House een boek uit te brengen. "The Art of Clothing Care" is een uitgebreide gids over hoe je je kleding moet verzorgen zodat je garderobe langer meegaat.

De afgelopen tien jaar is Steamery bezig geweest met het bieden van eenvoudige, efficiënte oplossingen om je kleding te verzorgen zodat deze langer meegaat. Om deze mijlpaal te vieren werkt Steamery samen met Ebury Publishing, een divisie van Penguin Random House, en brengt het nieuwe boek "The Art of Clothing Care - A guide to make your wardrobe last" uit.

Het boek is samengesteld door professionals uit de kledingverzorgingsindustrie en bevat de kennis die Steamery de afgelopen tien jaar heeft verzameld. Het boek geeft de lezer een breed scala aan praktische tips om de levensduur van kleding te verlengen. Het boek getuigt van de reis die Steamery de afgelopen tien jaar heeft gemaakt en hun inzet om de verzorging en levensduur van kleding te verbeteren en een duurzamere relatie met kleding mogelijk te maken. "The Art of Clothing Care" is klaar om een waardevolle bron van informatie te worden voor iedereen die de levensduur van zijn garderobe wil verlengen en wil bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Dit inspirerende boek, dat samenvalt met de 10e verjaardag, onderzoekt de oorsprong van het merk en waar het allemaal begon - in 2014 in Shanghai, toen Frej Lewenhaupt, Martin Lingner en Petra Ringström Oxhamre het bedrijf oprichtten. De missie van Steamery is om mensen te inspireren en voor te lichten om beter voor hun kleding te zorgen, zodat deze er goed uitziet en langer meegaat. Naar schatting dragen Europeanen een kledingstuk gemiddeld maar zeven tot acht keer voordat ze het weggooien. Het boek bevat handige tips om je kleding op te frissen zonder het te wassen, samen met hulpmiddelen en technieken om de levensduur van onze kleding te verlengen en nog veel meer. Met de lancering van "The Art of Clothing Care" hoopt Steamery het publiek te inspireren om eenvoudige en kleine veranderingen aan te brengen in de manier waarop we onze kleding bekijken en behandelen.

"We zijn verheugd dat de gerenommeerde uitgeverij Penguin Random House samen met ons een boek gaat uitgeven. Dat we onze passie voor kledingverzorging in een boek kunnen delen en anderen kunnen inspireren om een aantal eenvoudige stappen te nemen om beter voor hun kleding te zorgen, betekent zoveel voor ons", zegt Frej Lewenhaupt, medeoprichter en CEO van Steamery.

"The Art of Clothing Care" is alleen verkrijgbaar in het Engels en kan nu worden voorbesteld op penguin.co.uk/books. Vanaf 23 mei is het online te vinden op steamerystockholm.com en bij geselecteerde wederverkopers op meerdere markten. De prijs van het boek is £22/30 €/$ 35.

Penguin Random House & Ebury Publishing

Penguin Random House, met het hoofdkantoor in New York City, is de belangrijkste wereldwijde uitgever van creatieve kunst met meer dan 1.500 titels in druk. Met een missie om een universele passie voor lezen aan te wakkeren door boeken voor iedereen te creëren, zijn ze de thuisbasis van meer dan 300 redactioneel en creatief onafhankelijke uitgeverijen. Ebury Publishing is een divisie van Penguin Random House en een uitgever van algemene non-fictie boeken in het Verenigd Koninkrijk.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie