BMW deelt 2-serie Gran Coupé

BMW deelt 2-serie Gran Coupé

Redactie Baaz

BMW komt sneller dan verwacht met de 2-serie Gran Coupé. Het Duitse merk heeft nu nieuwe beelden van de 2-serie gedeeld.

Mysterieuze BMW 2-serie

Een grote verrassing is het niet dat de nieuwe BMW 2-serie Gran Coupé eraan komt. Het model is een tijd geleden al geïntroduceerd op de website van BMW. Nu gaat het merk een stapje veder door nieuwe foto's te delen. In de 'mysterieuze' foto's komen de neus en kont duidelijk in beeld. Vooral de kont is erg belangrijk, want daar heeft BMW een heel nieuw ontwerp voor gemaakt.

BMW

Uiterlijk van de BMW

De liftback-ogende daklijn loopt uit tot de nieuw getekende achterkant. De vorm van de achterlichten doet men denken aan die van de 8-serie Gran Coupé. Dit terwijl de indeling van deze compacte BMW heel anders is. De indeling van de achterklep laat kenmerken van zijn oudere broer zien, terwijl de neus weer lijkt op de BMW 1-serie. Niet heel gek, want dit type moeten we zien als sedan-versie van het model. Van binnenuit zijn de auto's ook zeer gelijk aan elkaar. Kijk naar het UKL-platform die in zowel de 1- als 2-serie de basis vormt.

LEES OOK: BMW X5 M en X6 M onthuld

BMW

De BMW 2-serie Gran Coupé gaat officieel in première in november 2019 op de Los Angeles Auto Show en heeft in de loop van 2020 zijn wereldwijde marktintroductie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie