Samsung bevestigt samenwerking met Audi, BMW, Ford en Genesis voor digitale sleutelervaring met nieuwe Galaxy S21-serie

Samsung bevestigt samenwerking met Audi, BMW, Ford en Genesis voor digitale sleutelervaring met nieuwe Galaxy S21-serie

Redactie Baaz
Tijdens het Galaxy Unpacked ‘Welcome to the Everyday Epic’-evenement heeft Samsung onder andere aangekondigd samen te werken met Audi, BMW, Ford en Genesis om een digitale sleutelervaring mogelijk te maken voor zijn nieuwe Galaxy S-serie.

WAT: Samsung werkt samen met enkele van ’s werelds grootste autobedrijven – Audi, BMW, Ford en Genesis – om de auto-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

WANNEER: In de nabije toekomst en een volgende uitrol kun je de toestellen uit de nieuwe Galaxy S21-serie gebruiken om (contactloos) je autodeur te ontgrendelen, zodra je je dichtbij het compatibele voertuig bevindt.

HOE: Samsung werkt samen met brancheorganisaties om UWB en digitale sleutels te standaardiseren, waardoor deze oplossing gemakkelijker beschikbaar, veiliger en deelbaarder wordt. Met nauwkeurige afstandsberekening verzendt Samsungs UWB-compatibele digitale sleutel korte pulsen tussen het mobiele apparaat en de gekoppelde auto, waardoor de autodeur ontgrendeld wordt zodra je in de buurt bent. Zonder UWB kun je jouw compatibele smartphone gebruiken als autosleutel via NFC.

Voor extra gemak kun je je digitale sleutel naadloos delen met smartphones, ongeacht het merk en platform.

Kijk voor meer informatie over de Galaxy S21-serie en de nieuwste innovaties op de Newsroom.

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op https://news.samsung.com/nl en onze blogs Explore en Insights.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie