BMW - dat is de auto voor zakelijk Nederland

BMW - dat is de auto voor zakelijk Nederland

Redactie Baaz
Door zijn naamsbekendheid heeft het Duitse BMW gewerkt aan zijn automerk en gestreefd naar een bijzonder hoge waardering door zijn rijders. Zo zijn niet alleen de BMW-rijders erg tevreden over de BMW, maar ook de niet BMW-rijders denken vaak zeer positief over het merk BMW.

BMW-rijders blijven overigens heel vaak hun merk jaren trouw. Mede daarom kiest in de regel een BMW-rijder heel vaak, als echte BMW-rijder, bij zijn oriëntatie voor de aankoop van een nieuwe auto natuurlijk opnieuw voor een BMW. Een andere reden om als autokoper naar een BMW te kijken, is de uitstraling en het comfort die een BMW biedt. Bij het kiezen van een BMW kan de koper van een standaard auto ook nog eens deze BMW personaliseren met bijvoorbeeld een andere bekleding of andere velgen (BMW velgen bij Wheelpoint).

Zakelijk Nederland

Veel Nederlandse bedrijven kiezen voor BMW als auto voor hun medewerkers. De reden om als bedrijf te kiezen voor BMW heeft vaak als grondgedachte de degelijkheid van de auto. Daarnaast rijdt de BMW ook nog eens heel prettig. Een andere reden voor een bedrijf om voor BMW te kiezen is om nog eens door het rijden met BMW te werken aan het verstevigen van het imago van het bedrijf. Vooral de positieve associatie die mensen met BMW hebben, kan dan vervolgens ook nog eens van invloed zijn op het imago van de eigen onderneming.

Het leasen van een BMW is heel normaal

Veel bedrijven leasen al voor hun medewerkers een BMW of kan er door de medewerker gekozen worden uit verschillende automerken en prijsklassen, waaronder de BMW. Er zijn medewerkers die geen BMW van hun werkgever mogen rijden of waar het rijden in een auto niet tot de arbeidsvoorwaarden behoort. Soms willen die medewerkers toch graag in een BMW rijden. Daarom is er een oplossing als je geen BMW kunt leasen via je werkgever, maar als je privé of zakelijk wel graag in een BMW zou willen rijden. Bij BMW kan je er dan voor kiezen om als particulier een BMW te gaan leasen. 

Voordelen van een BMW leasen

Het grootste voordeel van het leasen van een BMW, ten opzichte van het kopen van een BMW, is dat je niet aan de gekozen BMW vastzit. De BMW blijft gedurende de leaseperiode immers eigendom van het leasebedrijf en dat kan zelfs direct bij BMW zelf

Een ander groot voordeel van het leasen van een BMW is dat je enkel voor het leasen hoeft te betalen zolang er gebruik wordt gemaakt van de BMW. 

Het derde voordeel is dat als je de BMW niet meer nodig zou hebben, dan kan de overeenkomst in de meeste gevallen eenvoudig worden beëindigd. 

Het vierde voordeel is dat als je de BMW wilt inwisselen voor een ander model van BMW, dan is dat vaak heel eenvoudig en meestal ook nog heel snel te realiseren.

Zakelijk leasen

Op het wagenpark van een bedrijf kan een BMW een mooie aanvulling zijn. Er zijn voor een wagenpark verschillende leasemaatschappijen werkzaam. Zijn er bij een bedrijf verschillende automerken in een wagenpark, dan is de keuze voor een universele leasemaatschappij verdedigbaar. Het voordeel is immers dat dat betekent dat in een wagenpark, naast BMW, ook alle merken en andere modellen van BMW te leasen zijn. Bij de oriëntatie is het aan te raden om vooral een kijkje te nemen in de populaire BMW zakelijke leasemodellen. In de regel wordt een lease-aanvraag beantwoord binnen 24 uur en natuurlijk met een scherpe offerte op maat.

Een keuze voor een elektrische of hybride BMW

Ook aan de toekomst heeft BMW gedacht. BMW-rijders die een elektrische of hybride BMW willen gaan rijden, maar op dit moment nog niet weten wanneer, dan is BMW i-Ready de perfecte oplossing. Een BMW-rijder kan met een keuze voor BMW i-Ready nu stappen in een BMW naar keuze en na 24 maanden kan er kosteloos en ook nog eens boetevrij worden overgestapt naar een hybride of elektrische BMW.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie