Baaz Business #2 gemist? Luister terug!

Baaz Business #2 gemist? Luister terug!

Redactie Baaz

Elke tweede vrijdag van de maand luister je tussen 15:00 en 16:00 naar live-radioprogramma Baaz Business, waarin het gesprek aangaan met de bedrijvigste personen van het moment, om de oorschelpen van ondernemend Nederland te voorzien van zakelijke klanken, wetenswaardige interviews, info en nieuws.

Gemist? Geen vrees. Het recentste nummer, uitgezonden op 8 februari, was wederom een succes, en is in zijn volledigheid online terug te horen. 

Baaz Business (8 februari 2019)

In de studio: Floris Venneman, doorgewinterd ondernemer en trots expert voor Exact's ondernemerstraject De Uitdaging (info). Waarom hij bij uitstek dé keuze is voor de begeleiding van een gemotiveerd ondernemer; zijn verassende theaterervaring, én de weet die jarenlange ondernemersdrift met zich meebrengt – geen mens vertelt het beter dan Floris zelf.

We bellen met mede-expert Mark Appel (Global Marketing Director bij Exact) over de Exact Winter Release '19 en de primaire rol van marketing en sales in De Uitdaging. Eveneens spreken we Jamzone CEO Bernard Maarsingh, over het ontoevallige samengaan van zijn psychologenpraktijk en de ontwikkeling van VR-game Stressjam. Tot slot interviewen we best-selling schrijfster Anne Raaymakers, over marketingtitel 'Vind ik leuk!'en de topmanagementboeken van het moment (Van Duuren Management), blikken we terug op de Webwinkel Vakdagen en kijken we vooruit naar de aankomende businessevenementen. 

8 maart vindt de eerstvolgende uitzending plaats. Verwacht als altijd een repertoire aan vakmannen en –vrouwen, veteraanondernemers en zaaktoppers waarvan zowel te leren als genieten valt. De details verklappen we vooralsnog niet; houd je Baaz in de gaten, dan ben je er als eerste bij. Tot dan!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie