De Exact Winter Release '19 is live

De Exact Winter Release '19 is live

Redactie Baaz
De tweede giga-release in reeks: de Exact Winter Release '19 introduceert legio aan verbeteringen, verspreid over zowel Exact Online als Globe en Synergy. Weten wat je vanaf nu van jouw sales managers, accountant of logistieke medewerkers kan verwachten? Dít zijn de highlights.

Exact Online 

 • Exact voor Horeca. Door kassa-app Cashr te combineren met Exact Online levert Exact een flexibele, efficiënte boekhoudwijze voor (kleine) horecaondernemers. Qua digitalisatiegebrek in het MKB neemt horeca de kroon. Exact Online voor Horeca is daarom een welkome winst. Het samengaan van de twee oplossingen maakt het handmatig invoeren van kassaverkopen verleden tijd. Bovendien sluit het prijsmodel als geen ander aan bij seizoensgebonden horecabedrijven als strandtenten: minder bezetting? Minder betaling.
   
 • PKI. Wissel je informatie uit met de overheid, bijvoorbeeld bij de aangifte van btw, dan dien je over een Public Key Infrastructure (PKI)-certificaat te beschikken. Elektronisch btw-terugvragen is al een poos mogelijk in Exact Online. De recente inclusie van een Exact PKI-certificaat werkt de noodzaak van een alleenstaand PKI-certificaat weg -- een digitale handtekeningmethode die voorheen iedere twee jaar opnieuw aangekocht moest worden.
   
 • Accountancy.  Samengevat kunnen zowel ondernemers als hun accountants vanaf nu gebruikmaken van legio aan verbeteringen rondom de communicatie tussen elkander.

Exact Globe

 • Exact Warehouse Management. Kort voor WMS: de managementtool faciliteert een automatisering van goederenstromen voor de optimalisatie van logistieke processen. Registratie van magazijnorders en dergelijk voorraadbeheer is met de toevoeging van een Android handscanner-app toegankelijker dan ooit. Deze is te gebruiken op industriële Androidscanners, maar eveneens op tablets, telefoons of PDA’s.
   
 • Versoepeld declaratieproces met SRXP's expense-management-mogelijkheden. 

Exact Synergy

 • CRM-app. De Exact CRM-app heeft zowel een nieuw jasje als verbeterde functionaliteit. Coördineer vanaf nu dagtaken, opportunes en kalenders; houd alle accountinformatie in de hand.

Exact Winter Release '19

De genoemde verbeteringen en toevoegingen dekken de updatelading van Exact Online bij verre niet. Het volledige overzicht, inclusief de vernieuwingen in Exact Globe en Synergy, vind je op exact.com.

LEES OOK: Exact geeft terug: ga jij de uitdaging aan?

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie