IT-bedrijven en studenten ontmoeten elkaar tijdens IT Masters

IT-bedrijven en studenten ontmoeten elkaar tijdens IT Masters

Redactie Baaz

Voor het tweede jaar op rij wordt IT Masters het niet te missen event voor hoogopgeleid en ambitieus Nederlands IT-talent.

Studenten en prominente IT-bedrijven komen op 1 december samen in de Fokker Terminal in Den Haag voor ontmoeting, debat, keynotes en break-outsessies.

Eén van de hoogtepunten is ook dit jaar weer het IT Mastersdebat, waar bekende namen uit de IT-wereld en de media met elkaar discussiëren over de nieuwste innovaties, innovatiesnelheid en privacy. 

Keynotes op IT Masters

De sprekers in Den Haag zijn onder anderen Bastiaan Terhorst (CTO WeTransfer), Jip Samhoud (oprichter en mede-eigenaar van de eerste VR-bioscoop), Anneke Keller (Head of Software Development Coolblue), Ben van den Burg (commercieel directeur Triple IT), Ronald Prins (CTO Fox-IT) en RTL Nieuws-techverslaggever Bram van Dijk.

IT Masters kent een gevarieerd programma met keynotes, een CTO College Tour, het IT Masters-debat (semi-live wordt uitgezonden op BNR Nieuwsradio) en wordt afgewisseld met breakout-sessies, verzorgd door elf partnerpartijen. Het plenaire gedeelte staat onder leiding staat van BNR-presentator Maarten Bouwhuis.

Silicon Valley

Net als vorig jaar wint een student een reis naar Silicon Valley. Vorig jaar werd de trip gewonnen door Anthony Doerga, afgestudeerd in business information management aan de Erasmus Universiteit. Studenten die in Anthony’s voetsporen willen treden, kunnen zich tot 15 november aanmelden op www.itmasters2016.nl met de kortingscode 2016ITMASTERS.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie