Abonneer op RSS - Nieuws

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent een nieuwe Baaz! In deze editie San Fu Maltha als EindBaaz, een startersspecial en tips hoe je ervoor zorgt dat je to-do-list niet eindeloos langer wordt.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

De Rabobank voorspelt dat de economie volgend jaar twee keer zo hard gaat groeien.

Bij het retourneren van een product aan een webwinkel komt het nog te vaak voor dat consumenten te lang op de retourbetaling moeten wachten, zo blijkt uit onderzoek van de consumentenbond.

Een online reclamemagazine, volledig aangepast naar jouw wensen. Dat is het idee van Leaflad, een nieuwe applicatie waarbij de consument betaald wordt voor het delen van zijn of haar data.

Aankomend weekend worden er in de Jaarbeurs Utrecht weer de jaarlijkse Nederlandse Carrièredagen gehouden.

De toekomst van de zakelijke dienstverlening zal veranderen. Dat werd maandag 24 november tijdens een seminar van ABN AMRO benadrukt. Tijdens het seminar werd stilgestaan bij een veranderende wereld en hoe ondernemers in de zakelijke dienstverlening hier het beste op in kunnen spelen.

Pagina's