Subscribe to RSS - Nieuws

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent een nieuwe Baaz! In deze editie San Fu Maltha als EindBaaz, een startersspecial en tips hoe je ervoor zorgt dat je to-do-list niet eindeloos langer wordt.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Er zijn zo'n 22.000 winkels verdwenen uit het Nederlandse straatbeeld, zo laat marktonderzoeker Q&A weten.

Vuurwerk zorgt elk jaar weer voor een forse schadepost voor bedrijven. De schadelast door vernielingen is dan ook vijf keer hoger op 1 januari dan op een gemiddelde andere dag, zo meldt verzekeraar Delta Lloyd . Met deze tips zorg je voor minder schade.

De VAR-verklaring blijft voorlopig even bestaan, zo heeft de Tweede Kamer gisteren besloten, maar staatssecretaris Wiebes had dit liever anders gezien.

In een persbericht meldt Spyker dat het bedrijf vandaag in de rechtbank failliet is verklaard. Eerder deze maand kreeg Spyker nog uitstel van betaling, maar dat heeft niet mogen baten. Nadat een overbruggingskrediet niet op tijd is bereikt is het nu einde verhaal voor de autofabrikant.

De Scheveningse Pier is verkocht en gaat aankomende zomer weer open.

Pagina's