Abonneer op RSS - Nieuws

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe Baaz. Met in deze editie een sportieve EindBaaz, een uitgebreide masterclass eventplanning en maar liefst twee specials heb je voorlopig genoeg te lezen en te leren.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Minister Henk Kamp van Economische Zaken wil geldschieters stimuleren om het mkb van krediet te voorzien. Om deze reden stelt hij vierhonderd miljoen euro aan overheidsgarantie beschikbaar voor personen die geld willen uitlenen aan het midden- en kleinbedrijf.

Rond 1 december komen de eerste beleidsvoorstellen gebaseerd op de plannen die het kabinet maakt om de groei van het aantal zzp'ers te verminderen.

Wil je een webshop beginnen? Denk er goed over na, want een groot aantal nieuwkomers houdt er snel mee op. Dat blijkt uit een analyse van Creditsafe online, een aanbieder van bedrijfs- en kredietrapporten.

Het programma van AppGarage is voor een groot deel bekend. Vandaag lees je wat je kunt verwachten.

Nadat financiële nieuwssite Benzinga gisteren publiceerde dat Lenovo mogelijk deze week nog een bod doet op het bedrijf, schoten de aandelen van het Canadese BlackBerry omhoog.

Pagina's