Subscribe to RSS - Nieuws

Speciaal voor ondernemers die willen weten waar de markt het komend jaar naar toe gaat presenteren de redacties van Baaz en WINMAG Pro de ICT en ondernemen special! In deze editie vind je de oplossingen en services om jouw bedrijf in 2015 vooruit te helpen.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Het grote aantal patentaanvragen van bedrijven en uitvinders in ons land heeft Nederland een derde plek op de lijst van meeste patentaanvragen bezorgd. Vorig jaar was dit nog de vierde plek.

Wie is de beste studentondernemer van Nederland? De Entrepreneurs Organisation organiseert op 12 maart de nationale voorverkiezing van de Global Student Entrepreneur Awards (GSEA) 2015.

Middelgrote bedrijven zijn goed voor een bijdrage van maar liefst 1,03 biljoen euro aan de groei van de Europese economie, evenveel als de totale economische output van Spanje.

D66 Tweede Kamerlid Kees Verhoeven wil dat er meer innovatieve ondernemers naar Nederland komen. Hij pleit ervoor dat Nederlandse ambassades startende innovatieve bedrijven in het buitenland overhalen om zich in Nederland te vestigen.

Economie, Economics & Business en Business Studies zijn wereldwijd de drie populairste studies van CEO's. Economics staat in Nederland op de eerste plek, gevolgd door technische studies.

Pagina's