Subscribe to RSS - Nieuws

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Voor het eerst sinds 6 jaar stijgt het aantal faillissementen wereldwijd. In 2016 met twee procent en ook 2017 laat naar verwachting eenzelfde stijging zien.

Het vertrouwen van de industriële ondernemers is in april opnieuw toegenomen en bereikte het hoogste niveau in 5 jaar.

Een Porsche is voor de gemiddelde liefhebber niet bereikbaar meer. Maar wat als je de kosten met je vrienden kan delen?

De supermarktketens en franchisenemers kunnen tevreden terugkijken op het eerste kwartaal van 2016. De omzet in deze sector steeg met bijna drie procent.

Het klinkt zo mooi. Extra investeringen mogelijk maken dankzij de innovatiebox. Bert-Jan van Dinter van zaad- en kweekbedrijf Vandinter Semo past sinds kort de WBSO en innovatiebox toe. Dankzij deze subsidies heeft hij nu extra financiële ruimte om te investeren in zijn onderzoek.

Toshiba heeft een grootschalige nieuwe campagne gelanceerd: Make IT Work. Daarmee wil het bedrijf laten zien welke oplossingen het biedt om het gebruik van grote hoeveelheden techniek eenvoudiger en doeltreffender te maken. Ook is de line-up voor 2016 uitgebreid met een gloednieuwe lijn zakelijke notebooks. Martin Jansen, product marketingmanager B2B bij Toshiba, vertelde ons wat Make IT Work precies inhoudt.

De winkels in voedings- en genotmiddelen zagen hun omzet met meest stijgen in februari, maar ook de rest van de detailhandel deed het goed.

Pagina's