Abonneer op RSS - Nieuws

Waarom doen Amerikaanse concepten het zo goed op de Nederlandse markt, hoe gaat het er achter de schermen van schoenfabrikant Van Bommel aan toe en welke whisky's mogen bij een goede bedrijfsborrel zeker niet ontbreken? Dat en meer lees je in de gloednieuwe Baaz!

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Je leest het goed: Dunkin’Donuts komt naar Nederland. En niet met een of twee kleine vestigingen, nee, de keten wil door heel Nederland winkels gaan uitbaten. Het zoeken is nu naar franchise-ondernemers die een restaurant willen openen.

Welke ondernemer steekt met kop en schouders tussen de anderen uit en mag zich Ondernemer van het Jaar noemen? De felbegeerde titel gaat dit jaar naar Stijn Nijhuis, ceo van Voiceworks. En dat is niet voor niets, aldus de vierkoppige jury.

Waarom is het nog steeds zo tijdrovend om als kleine ondernemer een goed pand te vinden en waarom zit je bijna altijd vast aan een verhurende makelaar?

Nadat Schiphol al eerder traditionele bussen inruilde voor elektrische varianten, verduurzaamt de luchthaven nu ook het taxivervoer. Met meer dan honderd nieuwe Tesla’s kunnen reizigers rekenen op een groen ritje.

In sommige andere landen kon het al: je aankoopbedrag ‘retourpinnen’ wanneer je een artikel terugbrengt. Score is de eerste winkel in Nederland die omgekeerde pintransacties uitvoert en zo de kassalade leeg houdt.

Pagina's