Subscribe to RSS - Nieuws

In deze editie Ben Woldring als Eindbaaz, alles over online ondernemen en het verhaal van Startpagina-oprichter Durk Jan de Bruin over hoe zijn website het eerste Nederlandse online succes werd.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Het vinden van een bedrijfsruimte voor je startup is vaak een hele klus. Een goede oplossing is dat een co-workingspace, waar je gebruik kunt maken van de kennis en het netwerk van de andere ondernemers.

Targets zijn een goede graadmeter om de verkopers van jouw onderneming te beoordelen. Maar hoe goed zijn de accountmanagers in jouw bedrijf nu eigenlijk? Met de Sales Skills Monitor krijg je inzicht in het competentieniveau van 'de Nederlandse b2b-verkoper'.

Voor veel mensen zal een gilde een nogal achterhaald concept lijken dat associaties oproept met de middeleeuwse gildes. Niets is minder waar volgens Bernard de Groot, volgens hem heeft het gilde de toekomst.

78 procent van de Nederlandse HR-managers heeft weleens een medewerker aangenomen die niet aan hun verwachtingen voldeed, blijkt uit een onderzoek in opdracht van Robert Half, arbeidsbemiddelaar op het gebied van financiële en administratieve professionals.

Als het aan PvdA-Kamerlid Henk Nijboer ligt gaan banken voortaan ook in het weekend overboekingen direct verwerken. Nu zitten ondernemers die in het weekend zijn geopend vaak te wachten op betaling.

Pagina's