Subscribe to RSS - Nieuws

In deze editie Ben Woldring als Eindbaaz, alles over online ondernemen en het verhaal van Startpagina-oprichter Durk Jan de Bruin over hoe zijn website het eerste Nederlandse online succes werd.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Het belang van een visueel aspect dat blijvend is, dringt bij steeds meer ondernemers door. In een tijd van sterke digitalisering bewijst papieren drukwerk nadrukkelijk haar waarde. Bovendien heeft drukwerk tegenwoordig veel meer ondergronden dan alleen papier.

Innovatie is één van de trendwoorden voor ondernemers de laatste jaren. Producten, diensten en business modellen moeten steeds in een hoog tempo vernieuwen om relevant voor de markt te blijven.

Minister Jet Bussemaker draagt het beheer van de databank met topvrouwen over aan onafhankelijke stichting na kritiek uit de Tweede Kamer

Bol.com en Albert Heijn zijn nu nog de sterkste retailmerken, zo blijkt uit het Retail Merkenonderzoek 2015. In de toekomst lijkt dit echter te gaan veranderen, dan moet Albert Heijn het afleggen tegen Action en Lidl.

In het eerste kwartaal van 2015 zijn er flink minder bedrijven gestart ten opzichte van een jaar eerder. Door de verbeterde arbeidsmarkt zien minder mensen de noodzaak om als zzp’er aan de slag te gaan.

Pagina's