Subscribe to RSS - Nieuws

Speciaal voor ondernemers die willen weten waar de markt het komend jaar naar toe gaat presenteren de redacties van Baaz en WINMAG Pro de ICT en ondernemen special! In deze editie vind je de oplossingen en services om jouw bedrijf in 2015 vooruit te helpen.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Om kredietunies op te starten voor het midden- en kleinbedrijf investeert de provincie Noord-Holland tweehonderdduizend euro. 'Niemand kan ondernemers zo goed helpen als andere ondernemers', vertelt Jan van Run, gedeputeerde van Economische Zaken.

Tom Kabinet, de site die tweedehands e-books verkoopt, is afgelopen maanden constant in het nieuws geweest. Omdat het lastig is de herkomst van de digitale boeken te herleiden, zag oprichter Marc Jellema zich meteen na de lancering gesteld voor een rechtszaak.

Wolters Kluwer en Incentro hebben een nieuwe e-commercestrategie gelanceerd door een nieuwe online opleidingsshop te realiseren.

De failliet verklaarde modeketen Mexx maakt een doorstart. Het Turkse Eroglu, eigenaar van spijkerbroekenmerk Loft en modeketen Colin's, neemt de boedel van het kledingconcern over. In Nederland zullen acht van de vijftig winkels weer open gaan.

Bijna de helft van alle zzp’ers en midden- en kleinbedrijven zag de omzet vorig jaar groeien. Dit blijkt uit onderzoek van het KvK-Ondernemerspanel onder 3555 ondernemers.

Pagina's