Abonneer op RSS - Nieuws

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent een nieuwe Baaz! In deze editie San Fu Maltha als EindBaaz, een startersspecial en tips hoe je ervoor zorgt dat je to-do-list niet eindeloos langer wordt.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Het Centraal Bureau voor Statistiek heeft uitgewezen dat het overgrote deel van het ziekteverzuim van Nederlandse werknemers niet werkgerelateerd is.

Binnenkort komt in Nederland de eerste verpakkingsvrije supermarkt, namelijk Bag & Buy. De initiatiefnemer heeft genoeg geld opgehaald om het project te verwezenlijken.

Uit onderzoek van het TNO blijkt dat files in 2013 het bedrijfsleven bijna 800 miljoen euro hebben gekost.

Aanstaande maandag worden op de Hoteltech 2014 de laatste ontwikkelingen besproken omtrent hotellerie en techniek.

Bloggen is nog steeds populair, maar wist je ook dat er veel geld mee verdiend wordt? Meer dan de helft van de bloggers (55 procent) krijgt af en toe betaald om een blog te posten. Dit blijk uit de IPREX Blogbarometer 2014 waar ruim 1350 bloggers verspreid over tien Europese landen aan meewerkten.

Pagina's