Abonneer op RSS - Nieuws

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe Baaz. Met in deze editie een sportieve EindBaaz, een uitgebreide masterclass eventplanning en maar liefst twee specials heb je voorlopig genoeg te lezen en te leren.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Het programma van AppGarage is voor een groot deel bekend. Vandaag lees je wat je kunt verwachten.

Nadat financiële nieuwssite Benzinga gisteren publiceerde dat Lenovo mogelijk deze week nog een bod doet op het bedrijf, schoten de aandelen van het Canadese BlackBerry omhoog.

Flex-Appeal en Talentsbook zijn door de jury van ING Jumpstart 2014 verkozen tot de winnaars van de jaarlijkse startup-competitie. In totaal werden er driehonderd business ideeën van ondernemende studenten ingestuurd.

Leasen is nu ook voor het mkb een uitstekende optie met Arval Per Kilometer. Dick Bakker legt uit waarom.

Tijdens het AppGarage congres krijg je de laatste informatie over apps, ontwikkeling en alles dat je er mee kunt doen om jouw bedrijf vooruit te helpen. Door slim in te spelen op de laatste trends en mogelijkheden ben je voorloper in jouw marktsegment en klaar voor de toekomst.

Pagina's