Subscribe to RSS - Nieuws

In deze editie Ben Woldring als Eindbaaz, alles over online ondernemen en het verhaal van Startpagina-oprichter Durk Jan de Bruin over hoe zijn website het eerste Nederlandse online succes werd.

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

De ING Ondernemersindex is geklommen naar de hoogste stand in vijf jaar tijd. De index meet onder meer het vertrouwen van ondernemers in het ondernemersklimaat en de financiële positie van hun bedrijf in het komende jaar.

Versproducten die aan het eind van de dag niet worden verkocht, eindigen meestal roemloos in de afvalcontainer. Om deze verspilling tegen te gaan introduceert HEMA een happy hour aan het einde van de dag.

De racewagens van Donkervoort spreken altijd tot de verbeelding, maar deze nieuwe ‘Bare Naked Carbon’-editie van de Donkervoort D8 GTO springt wel heel erg in het oog.

Met zijn bedrijf Bird Control Group heeft Nederlander Steinar Henskes de wereldwijde finale van de Global Student Entrepreneurs Awards 2015 in Washington gewonnen.

Zzp’ers met een gemiddeld pensioen hier voortaan geen aanspraak meer op te doen wanneer ze in de bijstand belanden.

Pagina's