Abonneer op RSS - Nieuws

Neem een kijkje achter de schermen bij Donkervoort, De Uithof en DAS en lees alles over hoe je scoort met Google +, crowdfunding of in de niche. De nieuwe Baaz staat weer vol ondernemersverhalen, expert opinions en praktische tips. Lezen dus!

China gold lange tijd als het Mekka van ondernemend Europa, maar die positie dreigt het te verliezen. Ruim een vijfde van de aldaar gevestigde Europese bedrijven overweegt zijn investeringen naar elders over te hevelen.

Veel IT-startups lopen tegen hoge kosten aan van de infrastructuur, zeker wanneer hun webdienst snel groeit. Google wil die groep tegemoetkomen een speciaal programma dat hen in het zadel helpt. Natuurlijk wel op hun eigen Cloud Platform, en meedoen kan niet zomaar.

Met de introductie van de IBAN is geld overmaken een tijdrovende klus. De online bank Knab komt met een oplossing: Knab Social, waarvoor je alleen nog een Facebook-account of mobiel nummer nodig hebt.

Mkb’ers in Nederland vinden het bundelen van krachten met collega-ondernemers of leveranciers één van de belangrijkste trends op het gebied van innovatie. Unique meldt dat uit de MKB Marktmonitor blijkt dat 42 procent deze trend als belangrijke ontwikkeling aanwijst.

De hoogtijdagen van eenmalige ludieke groene bedrijfsactiviteiten zijn geteld. Het streven is nu Cradle to Cradle, of nog breder: een circulaire- of kringloopeconomie.

Transparant stroomraam blijkt toch mogelijk te zijn.

Pagina's