VIDEO: Mojo Maté geeft kijkje achter de schermen op bio-maté plantage

VIDEO: Mojo Maté geeft kijkje achter de schermen op bio-maté plantage

Redactie Baaz

Een aantal weken na de aankondiging van een landelijke samenwerking met Albert Heijn, lanceert Mojo Maté, maker van bio-cafeïne drankjes, vandaag hun nieuwe bedrijfsvideo. De video neemt de kijker mee naar hun biologische maté-plantage in Brazilië en biedt een inkijkje in het proces dat vooraf gaat aan het maken van Mojo Maté. De jonge start-up ziet de video als de kick-off van het zomerseizoen en als verdere kennismaking met het merk.

De video van Mojo Maté richt zich op de bron van hun hoofdingrediënt: de matéplant. Midden in de bossen van Brazilië wordt de maté op unieke manier geteeld, waar duurzaamheid en respect voor de milieu centraal staan. De maté wordt midden in de flora en fauna van de regio en niet op een massaplantage of monocultuur verbouwd. Dit wordt gedaan om de biodiversiteit van de bossen te behouden. Zo werkt Mojo Maté samen met de natuur, in plaats van de natuur enkel uit te putten.
‘Deze video brengt je helemaal terug bij de bron van onze drankjes. Dit is de essentie van ons merk en een weerspiegeling van onze visie om goede energie te verspreiden met Mojo Maté.’ Zegt Lars van Kranenburg

Wat is Mojo Maté?

Mojo Maté maakt frisse maté-drankjes met evenveel cafeïne als een kop koffie. De sprankelende, functionele drankjes zijn laag in calorieën en bevatten ingrediënten van biologische oorsprong. Mojo Maté is na de start in 2022 snel gegroeid en is sinds een aantal weken in de landelijke retail verkrijgbaar.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie