Daniëlle en Gert Brinkhuis (Multicopy Hoofddorp/Haarlem) Ondernemer van het Jaar 2023

Daniëlle en Gert Brinkhuis (Multicopy Hoofddorp/Haarlem) Ondernemer van het Jaar 2023

Redactie Baaz

Daniëlle en Gert Brinkhuis, eigenaren van Multicopy The Communication Company | Hoofddorp en Haarlem zijn uitgeroepen tot Multicopy-ondernemer van het Jaar 2023. Deze prijs geldt als belangrijkste onderscheiding binnen de Multicopy-organisatie en werd uitgereikt op de jaarlijkse Multicopy Conferentie.

Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy: “Daniëlle en Gert zijn positief ingestelde ondernemers die elk jaar stapsgewijs weten te groeien. Dit komt door hun continue drive tot innovatie en ontwikkeling waarmee ze creatieve communicatieoplossingen voor hun klanten weten te bedenken. Bovendien begrijpen zij de uitdagingen van hun klanten en kunnen daardoor goed met hen meedenken en hen het juiste advies geven. Dit maakt Daniëlle en Gert een voorbeeld voor iedereen.”

“Multicopy-ambassadeur”

Marketing is een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering van Daniëlle en Gert Brinkhuis. In het juryrapport staat: “Daniëlle en Gert zien het belang in van alle campagnes en activiteiten die vanuit de Multicopy-formule worden geïnitieerd. Ze maken daar graag gebruik van om hun sales een boost te geven. Bovendien zijn ze ook altijd actief aanwezig bij onze events.” Volgens de jury zijn zij dan ook “echte Multicopy-ambassadeurs”.

Multicopy Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein: de nummer 1 van Multicopy in 2023

Elk jaar worden tijdens de Conferentie ook de ondernemers met de hoogste omzetcijfers in het zonnetje gezet. Thedor en Nicole Hoksbergen zijn met hun vestigingen in Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein – wederom – geëindigd op de eerste plaats.

Snelste Groeiers

Twee Multicopy-vestigingen kregen de Award voor het Snelst Groeiende Bedrijf van 2023. Multicopy Den Haag behaalde vorig jaar voor de tweede keer op rij de grootste procentuele groei en Multicopy Arnhem maakte de grootste absolute groei door.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie