Fotopuzzel van Pixum.

Zo creëer je betrokkenheid op afstand

Redactie Baaz
Afstand bemoeilijkt betrokkenheid. Jouw verhouding met medewerkers of collega’s wordt sinds de komst van COVID-19 op de proef gesteld. Het kantoor is niet langer vanzelfsprekend, economische onzekerheid houdt aan. Aandacht voor werkrelaties is belangrijker dan ooit.

Omzetverlies is de nieuwe norm. Toch hebben genoeg professionals het opvallend druk. Niet omdat klanten staan te trappelen om te investeren, maar omdat elke investeringen ertoe doet.

Geef je leiding, dan kan je er vanuit gaan dat jouw medewerkers eenzelfde druk voelen. Niemand ontspringt de dans. Nieuwe uitdagingen raken het hele bedrijf.

Kleine momentjes als een compliment bij het koffieapparaat kunnen voldoende motiveren om een onzekere medewerker omhoog te houden. Maar aangezien ruim 48 procent van Nederland regelmatig thuis werkt, zijn dergelijke momentjes spaarzaam.

De oplossing

Medewerkers dreigen betrokkenheid en motivatie te verliezen. Toch hoef je niet van een kantoor, vrijdagmiddagborrel of koffieapparaat af te hangen. Een verrassing op het thuiskantoor prikkelt evengoed. Geschenken kunnen de binding tussen collega’s of medewerkers versterken.

Met het juiste gift sla je twee vliegen in één klap. Verwerk je de zaak in een cadeau, dan uit je waardering en koppel je de positieve prikkel met werk.

Denk aan een fotopuzzel van het team, een logo, het kantoorgebouw of allernieuwste product. Huiselijk nut, persoonlijke boodschap en een professionele ondertoon. Het beste van drie werelden.

Diverse bedrijven maken het mogelijk om een gepersonaliseerde fotopuzzel cadeau te doen. Een juiste keuze is belangrijk, want bij een mooie afdruk komt kunde kijken. Laat de kwaliteit te wensen over, dan verlies je de waardering en heeft een gift geen zin.

Tip

Pixum’ is onze aanrading. Niemand is beter in fotoboeken, -puzzels, decoraties en dergelijk drukwerk. Dát onderstreept het bedrijf sinds 2000, het jaar van oprichting. Puzzels zijn van Ravensburger-kwaliteit. Eén van de meest laagdrempelige én effectieve manieren om betrokkenheid te verhogen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie