Upgrade je bedrijf - Tijd voor een nieuw UC-systeem

Redactie Baaz
Wanneer doe je er als bedrijf goed aan een nieuw UC-systeem te overwegen? Hoe pak je zoiets überhaupt aan? Wat voor usp's en mogelijkheden heeft een bedrijf als 3CX je te bieden? En wat kan 3CX voor jouw bedrijf betekenen als je business krimpt in plaats van groeit?

Er verandert momenteel veel op het gebied van unified communications. Het oude model waarbij je voor iedere feature apart betaalt, is aan het verdwijnen. Het zakenleven zoekt naar een oplossing waarvoor ze niet de hoofdprijs hoeft te betalen en een systeem dat eenvoudig en flexibel in gebruik is. In hun zoektocht naar de juiste aanbieders zien we dat bedrijven kiezen op basis van kosten en gebruiksvriendelijkheid. Uiteindelijk doen ze zaken met aanbieders die een gestroomlijnd proces bieden tegen een redelijke prijs. Het is wonderlijk te constateren dat er providers zijn die desondanks met het dure, ouderwetse communicatiemodel blijven werken.

Zoek naar eenvoud en flexibiliteit

Jonge en nog soepele UC-providers bieden hun klanten juist eenvoud en flexibiliteit aan. Dit soort providers zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om hun interfaces en systemen eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Bedrijven als 3CX gaan er prat op zeroadmin-systemen te maken. Daarmee kan de netwerkbeheerder zonder steeds afzonderlijk te installeren en configureren, heel eenvoudig nieuwe systemen toevoegen aan het netwerk. Tot groot plezier van beheerders werkt 3CX met serverside configuraties. 3CX heeft een PBX dat de netwerkbeheerder kan integreren met andere diensten, wat de flexibiliteit ten goede komt. Wat ontstaat is een open platform in de ware zin van het woord, dat werkt met een grote variatie aan telefoons, gateways en SIP Trunk-providers. Ook jouw bedrijf kan daardoor gebruik blijven maken van je favoriete apps en software, waardoor je soepel en snel een nieuw communicatiesysteem tot je beschikking hebt. Houd daar rekening mee als je een nieuw UC-systeem overweegt.

Transparantie van het begin tot het eind

Nieuwe UC-systemen moeten geen addertjes onder het gras hebben in de vorm van add-ons en extra functionaliteiten waarvoor je als bedrijf onverwacht bij moet betalen. In tegenstelling tot het oude model biedt een modern UC-systeem juist een allesomvattende oplossing aan. Denk hierbij aan functies als audio- en videovergaderen, presence, instant messaging, een digitale receptionistfunctie, fax naar e-mail en mobiele apps. Een adequaat UC-systeem biedt dit alles al voor een vaste prijs. Standaard.

Een modern UC-systeem faciliteert teams door ze met elkaar en de klanten te verbinden, zodat bedrijven zich snel aan veranderende marktomstandigheden kunnen aanpassen. Ook jouw bedrijf zal floreren door een UC-systeem waar je niet steeds bij moet betalen als er medewerkers komen en gaan. Wat je als bedrijf nodig hebt is een systeem waarmee je onbeperkt nieuwe gebruikers kan toevoegen in een eenvoudig managementinterface.

Kosten verlagen

De UC-aanbieder die zijn klanten een goed product levert zonder onverwachte financiële haken en ogen, heeft de beste kaarten in hand. Zo verlaag je met het prijssysteem van 3CX daadwerkelijk je kosten. Klanten kunnen tot 90 procent meer besparen op licentiekosten bij 3CX dan bij soortgelijke aanbieders. Nu er goedkope alternatieven voorhanden zijn, zie je dan ook dat een groeiend aantal bedrijven afstapt van het oude UC-model en overstapt op een flexibeler, moderne versie. Het is tijd om te upgraden naar een nieuw systeem, als je overweegt je PBX te upgraden en aan te passen aan de huidige omstandigheden. We hebben het dan over flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en prijs. Met 3CX heb je als bedrijf een betaalbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk UC-systeem tot je beschikking. Dat is inclusief een PBX-systeem met vele, vele opties. Het logische gevolg is een verhoging van de productiviteit en een
verlaging van de kosten. Is dat niet waar ieder bedrijf naar op zoek is?

Probeer 3CX nu gratis: www.3CX.nl

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie