Hoe zet jij jou telefoon optimaal in voor zakelijk gebruik?

Hoe zet jij jou telefoon optimaal in voor zakelijk gebruik?

Redactie Baaz
Als je een dynamisch eigen bedrijf hebt is communicatie met opdrachtgevers, klanten en andere zakelijke contacten belangrijk, misschien wel het allerbelangrijkste. Communicatie in allerlei vormen.

Je belt met je zakenpartner en andere zakelijke relaties over jouw dienst of product. En je wilt met jouw product of dienst goed zichtbaar zijn, want een professionele dynamische uitstraling is ontzettend belangrijk. Daarom communiceer je via foto's en video's met je volgers op social media. Daaraan stel je hoge eisen, want je wilt kwaliteit uitstralen, maar het liefst doe je daarvoor geen grote investering. Je telefoon staat symbool voor wie je zakelijk bent en hoe je gezien wilt worden. In deze blog vertellen we je hoe je de iPhone 11 optimaal in kunt zetten voor jouw bedrijf.

Mooie bedrijfsfoto's maak je eenvoudig zelf

Mooie opvallende foto's zijn tegenwoordig onmisbaar op social media als je je met je bedrijf of jouw product wilt onderscheiden. Snel een kiekje maken is niet meer van deze tijd. Je onderscheidt je met prachtige kwaliteitsfoto's. Maar je wilt daar niemand voor inhuren, de presentatiekosten van het bedrijf laag houden. En dat kan ook, want met de juiste camera kan je zelf prachtige bedrijfsfoto's maken. De iPhone 11 is hiervoor heel geschikt. Het heeft een nieuw dual camera-systeem met de snelste chip van alle smartphones, waardoor je deze foto's in een handomdraai kunt realiseren. Een slechte foto maken is haast onmogelijk geworden, waardoor je niet meer afhankelijk bent van het inhuren van professionele mensen, die vaak veel geld kosten. Jouw bedrijf kan ook met minder budget professionaliteit uitstralen.

Prachtige omgevingsfoto's en portretten voor social media

Het nieuwe dual camera-systeem heeft een ultragroothoekcamera en een vernieuwde interface, die laten zien wat er buiten het beeld gebeurt. Je krijgt vier keer(!) zoveel van de omgeving in beeld, waardoor je prachtige omgevingsfoto's kan maken. Heel mooi als je regelmatig buiten of in grote ruimtes bedrijfsfoto's maakt. De foto's ogen spectaculair. Daarnaast kun je prachtige portretten maken, doordat de iPhone 11 nieuwe portretmogelijkheden en meer belichtingsopties heeft, waardoor iedereen er perfect opstaat. Je kunt zelfs in kleur opgenomen portretten veranderen in zwart-wit foto's van studiokwaliteit met het high key mono-effect in iOS 13. Ook heeft de camera veel belichtingsmogelijkheden waardoor je elke gewenste look kunt realiseren, door de lichtintensiteit op je onderwerp te wijzigen.

Haarscherpe bedrijfsvideo's

Hetzelfde geldt voor het maken van video's. Met deze telefoon maak je haarscherpe 4K-video's met 60 bps. Ook hier gebruik je de ultragroothoeklens en de video's zijn even makkelijk te bewerken als de foto's. Je kunt meteen beginnen te filmen met QuickTake vanuit de fotomodus. Als je wilt blijven filmen swipe je naar rechts, dus geen ingewikkelde omschakelingen. Zo wordt het voor jou heel gemakkelijk om mooie promo video's voor jouw bedrijf te realiseren zonder voorkennis vooraf.

Als je voor social media veel selfies gebruikt is er een hele mooie extra mogelijkheid, de slofie, waarmee je bewegend beeld en nog veel meer aan je selfies toe kunt voegen. Allemaal prachtige mogelijkheden om met je telefoon een geweldige zakelijke uitstraling naar buiten te realiseren.

Handige extra's voor de actieve ondernemer

Er is nog meer waar je als actieve ondernemer veel plezier van zult hebben. Zo is de iPhone 11 snel, energiezuinig en draadloos oplaadbaar. Erg plezierig als je de hele dag onderweg bent. En duurzaam, wat belangrijk is voor de ondernemer van nu. Verder heeft het een heel stevig Liquid Retina-LCD scherm en is het toestel gemaakt van hoogwaardig recyclebaar (ook weer duurzaam) materiaal. Door het extra sterke glas is het toestel waterbestendig tot 30 minuten, tot 2 meter diep!

De iPhone 11 wordt zeer goed beveiligd met Face ID, Apple's eigen gezichtsherkenning en imessage en FaceTime gesprekken worden versleuteld.

Een los toestel is een prima investering

Ook een hele handige extra, via Dual-sim met eSIM kun je zowel een zakelijk- als een privénummer op je toestel ontvangen. Ideaal als je tussen alle zakelijke gesprekken door ook bereikbaar wilt zijn voor bijvoorbeeld het thuisfront, voor de kleine die je even gedag wilt zeggen. Heb je al een goed abonnement? Overweeg dan om een iPhone 11 los toestel te kopen en alleen je huidige mobiel te vervangen. Het is een multi-functionele telefoon, voor een heel schappelijke prijs. Ideaal voor de actieve ondernemer. Een prima investering als je als ondernemer veelzijdigheid, kwaliteit en kostenbesparing zoekt, maar tevreden bent met je huidige abonnoment.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie