Surface Pro 10 de AI-pc voor zakelijk gebruik

Surface Pro 10 de AI-pc voor zakelijk gebruik

Redactie Baaz

De nieuwe generatie AI-pc's

Ontgrendel creativiteit en productiviteit die Copilot-ervaringen versnellen. Surface Pro 10 met de Intel® Ultra™ Core-processor levert de draagbaarheid van een tablet en snelle prestaties met een batterij die de hele dag meegaat.

De perfecte balans tussen prestaties en draagbaarheid

Je kunt elk project aan met de nieuwste Intel® Core™ Ultra-processor en tot 64 RAM4 verpakt in een dun en licht, touch-geoptimaliseerd ontwerp.

De kracht om een grote werkdruk aan te kunnen

Wanneer Surface Pro 10 op tot twee 4k-displays is aangesloten, wordt het een derde display met aanraakfunctionaliteit en digitale pen, met een extra dimensie voor interactie onder de perfecte hoek.

Snelladen

Concentreer je op je werk, niet op de levensduur van de batterij.5 Surface Pro 10 ondersteunt snelladen, waardoor je je apparaat in ongeveer een uur tot 80% kunt opladen.6

Thunderbolt™ 4-dockingstation3 controle van gegevensoverdracht

Bescherm gegevens tegen onbevoegde USB-toegang met Dynamic USB-C® Disablement waarmee de functionaliteit van de USB-C®-poorten kan worden geregeld.

AI-geoptimaliseerd ultrabreed gezichtsveld

Ervaar de nieuwste functies van Windows-studio-effecten in Teams-vergaderingen en verifieer je zonder een wachtwoord in te voeren met Windows Hello, zoals:

  • Ultrabreed gezichtsveld: Met de Surface Studio-camera ben je nooit buiten beeld en kun je altijd de kamer zien.
  • AI-gestuurde Studio-effecten: Maximaliseert de betrokkenheid en zorgt dat je er op je best uitziet met automatische kadrering, oogcontact en achtergrondvervaging.
  • Windows Hello-camera: Meld je aan met gezichtsherkenning met Windows Hello voor Bedrijven voor de nieuwste beveiligde technologie met uitgebreide aanmeldingsbeveiliging (ESS).

Klaar voor de frontlinie

Krijg topprestaties met een groter scherm, touch, handschrift en de kracht om aan de eisen van de frontlinie te voldoen.

  • Duurzaamheid: Surface Pro 10 wordt onderworpen aan strenge tests die verschillende scenario's uit de echte wereld simuleren om een hoogwaardig en betrouwbaar apparaat af te leveren.7
  • Ingebouwde NFC-lezer: Voor aanmelden zonder wachtwoord kunnen gebruikers zich aanmelden met hun badge dankzij de ingebouwde NFC-lezer.8
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie