Surface Laptop 6, de AI-pc voor zakelijk gebruik

Surface Laptop 6, de AI-pc voor zakelijk gebruik

Redactie Baaz

De nieuwe generatie AI-pc's

Ontgrendel creativiteit en productiviteit met AI-geactiveerde pc's die Copilot-ervaringen versnellen. Dit slanke apparaat is gebouwd met de Intel® Core™ Ultra-processor uit de H-serie en is ontworpen voor kracht, prestaties en een langere levensduur van de batterij.

Meedogenloze kracht

Ontworpen om zware toepassingen en een hoge werkdruk aan te kunnen met de nieuwste Intel® Core™ Ultra-processors uit de H-serie.

Intel® Core™ Ultra-processor

De processor is ontworpen voor ultradraagbare notebooks en levert betere prestaties op het gebied van zowel computing als graphics.

Meer zakelijke kracht

Tot 64 GB RAM1 en USB4(R)/Thunderbolt™ 4-poorten voor naadloze connectiviteit met maximaal 3 monitoren, plus razendsnelle gegevensoverdracht.

Snel laden en lange levensduur van de batterij

Laad tot 80% op in minder dan 60 minuten via Surface Connect2 of USB-C® en geniet van een batterij die tot wel 19 uur meegaat.

Aangedreven voor prestaties

Maximaliseer de prestaties met een antireflecterend aanraakscherm, Surface Studio-camera, extra poorten en Microsoft's beveiliging op bedrijfsniveau.

  • Met Microsoft Copilot voor Microsoft 365 krijg je je werk sneller gedaan

Verander de manier waarop je werkt en verhoog je productiviteit met Microsoft Copilot,5 die je in staat stelt te werken door middel van typen, aanraakbewegingen en spraakopdrachten.

  • Antireflecterend scherm

Aanpasbare kleur verschuift de balans van kleuren op basis van je omgeving. Het antireflecterende scherm zorgt ervoor dat je scherm er in bijna alle lichtomstandigheden levendig uitziet.

  • AI-verbeterde camera

Haal het beste uit je videogesprekken met de AI-gestuurde Surface Studio-camera en Windows Studio-effecten, met automatische kadrering, oogcontact en achtergrondvervaging.

  • Audio van hoge kwaliteit

Zorg voor betere focus en betrokkenheid tijdens gesprekken met Surface Studio-microfoons en Omnisonic®-luidsprekers met voice focus die omgevingsgeluid blokkeren.6 Vind meer manieren om je bezig te houden met inhoud, zoals dicteren met AI of voorleesfuncties in Microsoft 365-apps.

Krachtige, betrouwbare prestaties

De Intel Core Ultra-processor uit de H-serie gebruikt de kracht van de NPU om efficiënter om te gaan met veeleisende werkbelastingen en minimaliseert de belasting van GPU en CPU om de levensduur van de batterij te verlengen en de prestaties te verbeteren.

1. Vakmanschap

Surface-apparaten zijn doordacht ontworpen om te inspireren en te innoveren en zijn zorgvuldig gemaakt om de productiviteit te stimuleren en blijvende duurzaamheid te garanderen.

2. Duurzaamheid

Surface Laptop 6 is uitvoerig getest op betrouwbaarheid en duurzaamheid in echte omstandigheden en is gebouwd om te voldoen aan de MIL-STD 810H-tests.7

3. Touchscreen

Ervaar een levendig, high-definition PixelSense™-touchscreen met Microsoft 365-apps die zijn geoptimaliseerd voor de kenmerkende beeldverhouding van 3:2 van Surface.

4. Camera- en audiokwaliteit

Ervaar de AI-gestuurde Surface Studio-camera met Windows Studio-effecten en de audiokwaliteit om optimaal gebruik te maken van spraakgestuurde functies in Copilot.

5. Antireflecterend scherm

Aanpasbare kleur verschuift de balans van kleuren op basis van je omgeving en de antireflecterende coating zorgt ervoor dat je scherm er levendig uitziet in bijna alle lichtomstandigheden.

6. Typen

De nauwkeurige, soepele en comfortabele type-ervaring waar de Surface bekend om staat, met verlichte toetsen en eenvoudige navigatie op de grote touchpad.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie