Sturen op cijfers met FlynthVision

Sturen op cijfers met FlynthVision

Redactie Baaz
Tijdens de WebWinkel Vakdagen afgelopen januari heeft Flynth adviseurs en accountants veel ondernemers gesproken over het belang van 'sturen op cijfers'.

Doelgericht ondernemen op basis van actuele cijfers

FlynthVision is een uniek concept waarmee je doelgerichter dan ooit kunt ondernemen. Door inzicht te geven in de actuele financiële situatie van je bedrijf, stelt FlynthVision je in staat om gefundeerde beslissingen te nemen en zo je doelen en ambities met succes te realiseren.

Efficiënt en toekomstgericht ondernemen

Of het nu gaat om een op handen zijnde bedrijfsoverdracht, een investering om een verbetering door te voeren in jouw bedrijfsvoering of inzicht te houden in je liquiditeitspositie; met FlynthVision weet je precies hoe je ervoor staat en wat de consequenties zullen zijn van een bepaalde keuze. Het is onmisbaar inzicht, dat je niet krijgt uit jaarrekeningen of andere financiële rapportages die achteraf zijn opgesteld. FlynthVision draait om het hier en nu, zodat je uiterst efficiënt en toekomstgericht kunt ondernemen.

Advies waar je verder mee komt

FlynthVision heeft voor elk type onderneming een tool beschikbaar waarmee je jouw bedrijf kunt sturen op basis van actuele cijfers, passend bij jouw informatiebehoefte. Van een online interactieve tool tot en met een rapportage op papier en alle varianten daartussen, passend bij jouw situatie. Deze tools zijn ook steeds in ontwikkeling, zodat ze meegaan met de marktontwikkelingen en jouw wensen. Daarnaast is de betrokkenheid van de Flynth adviseurs van groot belang. Zij praten en denken intensief met je mee en geven gefundeerd advies waarmee je écht verder komt. Wat je doelen ook zijn, onze ervaren adviseurs staan klaar om zo effectief mogelijk mee te werken aan je succes. Ga voor meer informatie over sturen op cijfers naar: www.flynth.nl/vision

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie