Revolution Conference

Revolution Conference

Redactie Baaz
Elk jaar staat de Revolution Conference weer op het programma. Hier leer en ervaar je alles over de toekomst. Hoe wij als mens de opwarming van de aarde kunnen tegen gaan? Hoe ziet de toekomst eruit van het elektrisch rijden? Antwoord op dit soort vragen krijg je op dit event.

Onze wereld verandert snel. De 20 heetste jaren ooit hebben in de afgelopen 22 jaar plaatsgevonden. Temperaturen zullen blijven stijgen, tenzij er onmiddellijk maatregelen. Gelukkig is er een enorme wereldwijde verschuiving gaande die gebruik maakt van de kracht van bedrijven en technologie om klimaatverandering aan te pakken.

De ‘grote’ jongens doen ook mee

Van technische startups tot multinationals: wereldwijd hebben CEO's en industriële leiders duurzame groei hoog op hun ‘to-do list’ gezet. Ze hervormen hun bedrijven, producten en manieren van werken om innovatie en verstoring in de mobiliteitsindustrie te creëren. Dit is goed, want we moeten direct in actie komen voordat het te laat is. 

Revolution Confrence

Je hoort niet alleen de beste sprekers ter wereld horen tijdens dit evenement. Je gaat ook contact maken met anderen en werken aan de duurzaamheidskwestie die cruciaal is voor jou en jouw bedrijf. Er zullen veel experts uit de branche aanwezig zijn en van hen zul je veel leren. Je wilt dieper in fascinerende onderwerpen duiken. Daarom zul je tijdens de Revolution Confrence genieten van zorgvuldig ontworpen en zeer interactieve workshops.

Sprekers

Een greep uit de lijst:
 

  • Thomas Ulbrich (bestuurslid Volkswagen)
  • Andre Borschberg (mede-oprichter Solar Impulse)
  • Robin Chase (oprichter Zipcar)
  • Samar Singla (oprichter en CEO Jugnoo)

Coronavirus

De oorspronkelijke datum was 31 maart, maar door het risico van het coronavirus zal het evenement op 8 september plaatsvinden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie