EVBox ontvangt vierde ISO-certificering voor het voldoen aan de hoogste industriestandaarden

EVBox ontvangt vierde ISO-certificering voor het voldoen aan de hoogste industriestandaarden

Redactie Baaz

EVBox, leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, heeft met succes de ISO-audit voor een Integrated Management System doorstaan en de ISO 27001:2013, ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 en ISO 14001:2015-certificeringen ontvangen. Deze internationale standaarden richten zich op de beste gegevensbescherming, privacy, kwaliteit, milieuprestaties, gezondheid en veiligheid op het werk. 

EVBox kondigt de succesvolle afronding aan van de audit voor een Integrated Management System. ISO 27001 is gebaseerd op kwaliteitsbeheerprincipes die ervoor zorgen dat klanten en gebruikers de best mogelijke veiligheid, gegevensbescherming, privacy, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit ervaren.

EVBox voldoet aan de hoogste industriestandaarden

EVBox ontving onlangs de ISO 27001:2013-certificering, welke de hoogste standaarden op het gebied van beveiliging, gegevensbescherming, privacy, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit garandeert.

De ISO 9001:2015-, ISO 14001:2015- en ISO 45001:2018-certificeringen, die reeds werden aangekondigd in 2021, zijn eveneens vernieuwd en met succes uitgebreid naar onze fabriek in Bordeaux. Ook zijn onze processen aangaande de Cloud en Mobile Engineering (Everon) hierin meegenomen. Deze certificeringen zijn een uiteenzetting van de internationale standaarden voor de beste prestaties inzake kwaliteit, milieu en arbeidsgerelateerde veiligheid en gezondheid.

Pierre Tarif, CIO van EVBox: "Heuglijk nieuws, want na maanden van voorbereiding, hard werken en een succesvolle audit hebben we onze ISO 27001-certificering ook in ontvangst mogen nemen. Evenals de vernieuwing van eerder ontvangen certificeringen, als onderdeel van ons Integrated Management System. Deze mijlpaal is een erkenning van onze robuuste bedrijfsprocessen en is voor onze klanten en partners een bevestiging dat we over de verplichte procedures beschikken om hoge kwaliteitsnormen en de veilige levering van onze diensten te kunnen garanderen."

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie