Radiotip: 'Let's talk business!'

Redactie Baaz
Baaz is partner van radioprogramma ‘Let’s Talk Business’ op New Business Radio. Elke week ontvangt New Business Radio in de studio op het Media Park in Hilversum ondernemende mensen met inspirerende verhalen. Eindbazen dus!

In het radioprogramma gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de gasten. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Presentatie

Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Ron Lemmens, Rick van Velthuysen, Folkert Tempelman, Fabienne de Vries, Koen Bugter en Martine Hauwert. Afgelopen jaar waren onder meer Daan van Renselaar (CEO Stella Fietsen), Floris Jochemsen (Head of Sales Adyen), Jasper Verbunt (Oprichter en CEO Redkiwi) en Erwin Koenderman (Commercieel directeur Yacht Strategic Client Solutions) te gast.

Luister mee

Wil je je ook laten inspireren? Let's Talk Business is er elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Een uitzending gemist? Je kunt elke uitzending terugluisteren als podcast via www.newbusinessradio.nl, maar ook alle bekende podcastkanalen zoals Apple Podcasts en Spotify.
afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie