Nieuw programma ‘De Beursvloer’ op New Business Radio

Nieuw programma ‘De Beursvloer’ op New Business Radio

Redactie Baaz

New Business Radio startte vanaf woensdag 6 april met het nieuwe radioprogramma ‘De Beursvloer’. In het programma wordt maandelijks een kijkje gegeven van wat er zich afspeelt achter de schermen op de beursvloer.

Wie zijn de spelers op de beurs? Welke spelers komen eraan? Wat zijn hun groei- en toekomstvisies? En waar liggen de kansen in de markt? Dit en meer komt maandelijks aan bod in ‘De Beursvloer’. Met inspirerende studiogasten, analyses, achtergrondverhalen en anekdotes rechtstreeks vanaf de beursvloer.

De Beursvloer wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en beursexpert Bart Peters.

Bart Peters: “Perfect voorspellen wat aandelen van bedrijven op de beurs gaan doen is een utopie. Wat we luisteraars wel willen meegeven is het signaleren van kansen en goede informatie om zo een realistische inschatting te bieden van de risico’s om over een lange termijn goed te beleggen.”

Ron Lemmens van New Business Radio: “We leven momenteel zo vlak na corona alweer in een nieuwe turbulente tijd. Er gebeurt veel in de wereld en veel op de beurs! Een interessante tijd om te starten met dit nieuwe programma op onze zakenzender, waarin we de macro-economische ontwikkelingen en de gevolgen hiervan op de beursvloer nauw kunnen gaan volgen.”

‘De Beursvloer’ is vanaf woensdag 6 april elke eerste woensdag van de maand, tussen 14:00 en 15:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. In de eerste uitzending is Geert Baudewijns, CEO van cybersecurity bedrijf Secutec, te gast.

Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcast kanalen. 

Over New Business Radio

New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe startup tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie