Polestar Spaces nu ook digitaal te bezoeken

Polestar Spaces nu ook digitaal te bezoeken

Redactie Baaz

Polestar voegt nóg een manier toe om kennis te maken met de modellen van het merk. Naast een bezoek aan polestar.com of één van de vier Spaces, kunnen geïnteresseerden nu ook online een Space bezoeken en via de camerabril van de Polestar Specialist de modellen ervaren.

De Polestar Specialist maakt tijdens het digitale bezoek ruim tijd vrij om de diverse  modellen te presenteren en alle vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van Polestar Leasing, te beantwoorden. Om de online sessie extra laagdrempelig te maken, kan de Polestar Specialist de ‘bezoeker’ niet zien.  

“Met onze Spaces op A-locaties in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag (Westfield Mall of the Netherlands) bieden we een klantervaring die zich écht alleen op de consument richt, zonder focus op verkoop. Bezoekers bepalen zelf hoeveel interactie ze wensen. En als ze de perfecte Polestar hebben samengesteld, kunnen ze hem online bestellen waar en wanneer het uitkomt. Met de nieuwe mogelijkheid om ook het bezoek aan de Space geheel online te doen, maken we het ervaren en bestellen van een Polestar nóg gemakkelijker”, zegt Willem Baudewijns, Managing Director van Polestar Nederland.

Een digitale afspraak met een Polestar Specialist is hier te boeken.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie