Parmigiani viert 20-jarig jubileum met de Tonda Chronor

Parmigiani viert 20-jarig jubileum met de Tonda Chronor

Redactie Baaz

De exclusieve horlogemakers van Parmigiani Fleurier vieren de twintigste verjaardag van het Zwitserse bedrijf met een speciale editie van het klassieke Tonda Chronor model. In een prachtige video is te zien hoe het horloge in 1996 op de tekentafel lag en hoe het nu is ontwikkeld tot een betrouwbare klassieker.

Parmigiani Fleurier

Michel Parmigiani is een getalenteerde Zwitserse horlogemaker. De rijke familie Sandoz erkende zijn talent en hielp hem met het opzetten van zijn bedrijf in het begin van 1996. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt voor exclusieve horloges. Zo won Parmigiani in 2006 de prijs voor ‘’Watch of the Year” met het Bugatti 370 model. Met de Tonda Chonor Anniversaire viert het bedrijf haar twintigjarig bestaan.

Tonda Chronor Anniversaire

De jubileumuitgave van deze Tonda Chronor heeft een zeer beperkte oplage. Er zijn maar 25 klokjes beschikbaar die allemaal een gravure van Michel Parmigiani’s handtekening bevatten. De horloges zijn manueel op te winden, bevatten een chronograaf en hebben een grote datum. Een klassiek design met subtiele gouden details. De Tonda Chronor is beschikbaar in goud en zilver, met een zwart of bruin krokodillenleren bandje van Hermès. Deze limited edition is verkrijgbaar vanaf 100.000 dollar. Koopje.

Bekijk de video van de Tonda Chronor Aniversaire hier.

 

Liever een iets beter betaalbaar model? Zie dan bijvoorbeeld deze Michael Kors Smartwatch

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie