KYLIAN MBAPPE LANCEERT HET BIG BANG E UEFA EURO 2024TM OFFICIËLE HORLOGE IN GENÈVE!

KYLIAN MBAPPE LANCEERT HET BIG BANG E UEFA EURO 2024TM OFFICIËLE HORLOGE IN GENÈVE!

Redactie Baaz

De UEFA EURO 2024TM, de laatste fase van het UEFA Europees Kampioenschap voetbal, vindt deze zomer plaats in Duitsland. In de aanloop naar dit grote Europese voetbalfeest beginnen Hublot en Kylian Mbappé, ambassadeur van het merk, samen af te tellen met de onthulling van de "Elke seconde telt!" campagne.

Al in 2006 was Hublot het eerste luxemerk dat investeerde in de sport, met als doel het beste van voetbal, de verhalen en de ongelofelijke momenten te promoten en de community te laten delen in deze unieke ervaringen onder de noemer "Hublot Loves Football!". Vanaf 2008 werd Hublot het officiële horloge van het UEFA EURO-toernooi in Zwitserland en Oostenrijk. In 2014 werd Hublot de officiële tijdwaarnemer van de FIFA World Cup in Brazilië. Sindsdien is het horlogemerk een cruciaal onderdeel van het spel geworden, in de eerste plaats door de teams en spelers te ondersteunen, maar sinds 2014 ook door het officiële horloge te leveren dat door de scheidsrechters wordt gedragen en door het bord van de vierde official te creëren. Dit bord, met zijn ontwerp dat lijkt op dat van de Big Bang, is nu een iconisch gezicht geworden omdat het de wissels van spelers en de extra tijd aangeeft. 2018 was nog een primeur: Hublot ging het veld op en ontwikkelde het perfecte werkende instrument voor de scheidsrechters, op tijd voor de FIFA World Cup voetbal in Rusland. Om hen te helpen bij hun taken droegen de scheidsrechters de Big Bang e, een connected horloge dat speciaal is ontworpen om hen te assisteren. Ook de voetbalfans werden niet vergeten: voor hen werd een exclusief model ontworpen dat realtime updates geeft over de score en de actie en dat kan worden aangepast met de kleuren van hun team. Zes jaar later, en dankzij de voortdurende technische ontwikkelingen die in nauwe samenwerking met de scheidsrechterlijke instantie van de hoogste voetbalautoriteiten zijn doorgevoerd, wordt er een derde versie van dit formidabele instrument uitgebracht.

De Big Bang e Gen 3 werd voor het eerst onthuld in 2022 ter gelegenheid van de FIFA World Cup in Qatar. In 2024 blijft Hublot zijn passie voor voetbal uitdragen door een update van deze Big Bang e Gen 3 uit te brengen, gewijd aan de UEFA EURO 2024 TM De Big Bang e Gen 3 UEFA EURO 2024 TM is het officiële horloge van het UEFA EURO 2024 TM toernooi dat van 14 juni tot 14 juli 2024 in Duitsland wordt gehouden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie