Out now: Baaz en WINMAG Pro ICT special 2016

Redactie Baaz
Speciaal voor ondernemers die willen weten waar de markt het komend jaar naar toe gaat presenteren de redacties van Baaz en WINMAG Pro de ICT en ondernemen special! In deze editie vind je de oplossingen en services om jouw bedrijf in 2016 vooruit te helpen.

Software & cloud

Software is op it-gebied misschien wel het belangrijkste onderdeel van je onderneming. En ook de cloud is flink in opkomst. Een goed moment om deze onderwerpen eens beter te bekijken en jou alles te vertellen over de software die je dit jaar wilt hebben. Ook kijken we naar hoe je kunt samenwerken in de cloud.

De moderne werkplek

Er wordt steeds vaker gesproken over 'de moderne werkplek', maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Welke apparatuur kun je erbij gebruiken? Allereerst is communicatie een belangrijk punt, maar we kijken ook naar vijf gadgets voor de moderne werkplek. Daarnaast praten we met Toshiba over de nieuwste apparatuur.

Online

Een leven zonder internet kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. De mogelijkheden zijn groter geworden, maar er zijn ook een hoop nieuwe keuzes. Hoe ga je bijvoorbeeld om met seo en social media? En hoe zit het met de nieuwe trend 'offline first'?

Netwerk & infrastructuur

Zonder een goed netwerk, geen toegang tot het internet en hierdoor kun je dus een hoop zaken niet uitvoeren. Het belang van een goed netwerk is daarmee duidelijk. Wij kijken naar de producten van Synology, geven tips over jouw bedrijfsnetwerk en vragen NETGEAR naar haar plannen voor 2016.

Security

Jouw data veilig houden, het lijkt een van de meest besproken onderwerpen van 2016 te worden. Sophos begrijpt het belang van beveiliging en heeft gewerkt aan oplossingen die de beveiliging van infrastructuur koppelt aan de beveiliging van de werkplek. Daarnaast testen we een netwerkvideorecorder van Synology.

Communicatie

Communiceren, dat is wat je de hele dag door doet. Maar hoe doe je dit optimaal? Maak je gebruik van een bureautelefoon of van software als Skype? In deze special bekijken we de beste tools voor communicatie.

Ondernemen

Naast it komt ondernemen aan bod, gezien dit het belangrijkste is binnen ieder bedrijf. In deze special hebben we het over de toekomst van Nederland, welke keuzes je moet maken bij het ontwikkelen van je bedrijfswebsite en natuurlijk komen ook bekende rubrieken als Baaz Ethics en Baaz Zoekt Uit langs. En dat is slechts een tipje van de sluier.

En verder…

Net als in iedere editie van Baaz komen in deze special ook drie veelbelovende startups aan het woord. Verder hebben we een aantal interessante ict-boeken voor je uitgezocht en gaan we dieper in op elektrisch rijden. En natuurlijk lees je nog meer in deze special! Nieuwsgierig geworden? Neem dan een gratis abonnement op Baaz.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie