Nu verkrijgbaar: de Work From Home Awards, een exclusief inzicht in de meest investeringswaardige hardware en software

Nu verkrijgbaar: de Work From Home Awards, een exclusief inzicht in de meest investeringswaardige hardware en software

Redactie Baaz
Niet elk bedrijf heeft de middelen om weloverwegen keuzes in software- en hardware-investeringen te maken. Toch verdienen de meeste bedrijven een gelijke kans. Die kans bieden we met de 'Work From Home Awards' special, een uitgave van Baaz en WINMAG Pro. Het digitale magazine is nu verkrijgbaar.

De digitale uitgave staat in het teken van de Work From Home Awards. Met deze awards bekronen we de meest investeringswaardige bedrijfssoftware en -hardware van het moment. Het digitale magazine is verkrijgbaar via Clipboard Media en Readly.

Waarom?

COVID-19 vergrootte het belang van inzicht in geteste, onderscheidende software en hardware.

In maart 2020 sprokkelde meer dan de helft van Nederlandse bedrijven een plan bij elkaar om de business draaiende te houden (bron: Capterra). Een digitale minderheid (46 procent) had dit plan klaarliggen. Zij waren met de juiste software en hardware gewapend, wat zich tot op de dag van vandaag in concurrentievoordeel uitdrukt.

Wij vinden dat het verschil de wereld uit moet. Hoewel niet elk bedrijf de middelen heeft om weloverwogen beslissingen te maken bij het investeren in software en hardware, verdienen de meeste bedrijven een gelijke kans. Door iedereen van de juiste informatie te voorzien, verkleinen we een - vaak - oneerlijk concurrentievoordeel.

Hoe?

Met het digitale magazine, voor iedereen beschikbaar. De Work From Home Awards special biedt een exclusief overzicht van communicatietools, displays, PC’s, storage-apparaten en bedrijfssoftware waarvan je geen dag te vroeg op de hoogte kan zijn.

Winnende diensten en producten werden door een expertpanel getest. De awardbeoordeling betekent dat de oplossing het beter doet dan de alternatieven die jij, jouw bedrijf of de concurrent momenteel gebruiken.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie