Out now: Baaz 3.2022!

Out now: Baaz 3.2022!

Redactie Baaz

Daar is ie dan: de derde editie van het jaar! Baaz Magazine staat bol van de adviezen, interviews en achtergronden voor ondernemers en IT-professionals. Sla 'm open, abonneer of lees digitaal.

Navigeer naar read.clipboardmedia.nl en ontvang het magazine (84 pagina’s) viermaal per jaar, of werp een blik op dit overzicht en lees Baaz digitaal. Editie naar keuze nabestellen? Dat doe je hier.

Waarom Baaz?

De afgelopen 2,5 jaar lijken te zijn voorbijgevlogen. Ondanks dat alle sportlocaties, scholen en kantoren weer open zijn en de meeste feestjes weer door mogen gaan, is er enorm veel veranderd binnen het bedrijfsleven. En iedereen merkt het. De meeste bedrijven hebben gekozen voor een hybride manier van werken toe te passen en uit verschillende onderzoeken blijkt dat werknemers dit graag zo willen houden. 

Het is duidelijk: het 'nieuwe normaal' in het werkgebied zal hoogstwaarschijnlijk het 'normaal' worden. Maar hoe anticiperen bedrijven hierop? In deze editie van Baaz bespreken we nog eens de voordelen, aandachtspunten en ingewikkelde situaties die verschillende bedrijven hebben ondervonden tijdens de overgang naar hybride werken. Zijn er bedrijven die overstappen op andere methodes? Of komen er nieuwe leveranciers in het spel?

Voor jou - en alle andere professionals en ondernemers die ‘s ochtends het bed uitkomen om te maken wat er van te maken valt in deze, nog steeds wat onwennige, tijd. Dát motiveert ons om de wekker te zetten. Wij willen je informeren en adviseren, met nieuws, interviews en tips rondom ondernemerschap en ICT. Wij blijven doorgaan - en jou hebben we er graag bij.

Werp een blik op de onderstaande artikelen voor een indruk van de editie. 

Het tijdperk van de hybride werkcultuur

Tata Consultancy Services (TCS), een IT-gigant die organisaties in Nederland inmiddels al 30 jaar helpt bij complete (digitale) bedrijfstransformaties om hen ‘digital first’ te maken, verdiept zich sinds de pandemie – net als veel andere organisaties – in nieuwe manieren van werken. Volgens Josu Devasia, Country Head van TCS Nederland, zal de toekomstige shift bestaan uit een hybride model met flexibiliteit om overal te kunnen werken. Hij legt uit hoe TCS door middel van een nieuw werkbeleid dit nieuwe tijdperk van de hybride werkcultuur omarmt en zo andere organisaties hoopt te inspireren.
out now, magazine, out now Baaz 3.2022, baaz 3.2022, Baaz powered by WINMAG Pro, WINMAG Pro

We spreken met Eindbaaz Hilco de Roo

Het bijhouden van de gedane uitgaven en verkregen ontvangsten, en de vermogenspositie van je onderneming op financieel vlak inzichtelijk maken en houden… de boekhouding is voor elke organisatie een belangrijk aspect, maar voor veel ondernemers ook het meest nadelige en tijdrovende van ondernemen. Het is volgens boekhoudprogramma Jortt dan ook geen mensenwerk, computers kunnen dit beter en bovendien een stuk sneller. Hilco de Roo, Eindbaaz en co-founder van Jortt, deelt de reden achter de oprichting van het boekhoudprogramma en het nut van automatisering van de boekhouding. 

out now, magazine, out now Baaz 3.2022, baaz 3.2022, Baaz powered by WINMAG Pro, WINMAG Pro

Neem even een momentje voor jezelf

Je kennis ontwikkelen en ontspannen tegelijkertijd, wie wil dat nou niet. In elke editie zetten we daarom een reeks aanraders voor jou op een rij.

out now, magazine, out now Baaz 3.2022, baaz 3.2022, Baaz powered by WINMAG Pro, WINMAG Pro
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie