Out now: Baaz 1.2022

Out now: Baaz 1.2022

Redactie Baaz

De eerste editie van 2022 ligt op de deurmat. Baaz Magazine staat bol van de adviezen, interviews en achtergronden voor ondernemers en IT-professionals. Sla 'm open, abonneer of lees digitaal.

Navigeer naar read.clipboardmedia.nl en ontvang het magazine (84 pagina’s) zesmaal per jaar, of werp een blik op dit overzicht en lees Baaz digitaal. Editie naar keuze nabestellen? Doe je hier.

Waarom Baaz?

Na ongeveer twee jaar lijkt de pandemie aan haar einde te komen. Alle sportlocaties, muziek- en dansscholen, concertzalen en kantoren zijn open. Ook het 'testen voor toegang' is verdwenen. 

In die twee jaar hebben we veel verandering gezien binnen het bedrijfsleven. Het overgaan op hybride werken (zowel op kantoor of thuis) is wel de meest spraakmakende. De ene werknemer wil graag elke dag naar kantoor, de ander vindt het heerlijk om vanuit huis te werken. 

Nu maar dan ooit is het mensen opgevallen dat zelfredzaamheid belangrijk is in een crisistijd zoals we hebben meegemaakt met corona. In deze editie van Baaz bespreken we dan ook onder andere trends die zijn opgedoken of nog zullen opduiken en hoe je jezelf kan ontwikkelen voor in de toekomst.

Voor jou - en alle andere professionals en ondernemers die ‘s ochtends het bed uitkomen om te maken wat er van te maken valt in deze, nog steeds wat onwennige, tijd. Dát motiveert ons om de wekker te zetten. Wij willen je informeren en adviseren, met nieuws, interviews en reviews rondom ondernemerschap en ICT. Wij blijven doorgaan - en jou hebben we er graag bij.

Werp een blik op de onderstaande artikelen voor een indruk van de editie. 

Overstappen naar een digitale werkplek? Zorg voor een zachte landing

Ondanks dat we nu weer allemaal naar kantoor mogen, hebben veel bedrijven besloten om over te gaan op een hybride werksysteem. Een digitale werkplek is dan essentieel zodat je je medewerkers in staat stelt om efficiënt, online samen te werken met collega's. Maar niet iedereen is voldoende digivaardig. Robin Wijnen, sales consultant IT adoptie en productiviteit bij IT-dienstverlener Ictivity, vertelt je hier alles over.

out now, baaz 1.2022

Kom tot rust met onze podcast aanbevelingen!

Werken, je kennis ontwikkelen en ontspannen. Het lijken drie afzonderlijke bezigheden maar met de juiste podcasts doe je het tegelijkertijd. In elke editie zetten we daarom een reeks aanradingen voor jou op een rij.

out now, baaz 1.2022

Terug de studieboeken in

Waarom zou je als zelfstandig ondernemer terug de studieboeken in duiken? We praten met Jort Zwolsman, directeur bij Younited® over de uitdagingen maar ook kansen van zelfstandig ondernemers die het motto 'een leven lang leren' aangrijpen.

out now, baaz 1.2022
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie