Nieuw boxershortmerk IAMTORO zet wel zeer bijzondere modellen in

Nieuw boxershortmerk IAMTORO zet wel zeer bijzondere modellen in

Redactie Baaz

Acteur en ondernemer Everon Jackson Hooi kondigde onlangs de lancering van zijn nieuwe boxershortmerk IAMTORO aan. Voor de campagne van het merk zocht Everon modellen met verhalen over obstakels die ze hebben overwonnen en waar ze sterker uit zijn gekomen.

IAMTORO is ervan overtuigd dat echte verhalen meer kracht hebben dan alleen een mooi plaatje en startte daarom de zoektocht naar ambassadeurs die vanuit hun volharding een verhaal vertellen dat anderen inspireert. Het merk kiest er voor geen professionele modellen in te zetten, maar echte mannen met bijzondere verhalen. 

Een goed voorbeeld doet volgens Everon volgen. Aspirant modellen konden zich via social media aanmelden. Uit de vele aanmeldingen zijn 12 jongens voor de campagneshoot geselecteerd. Hun verhalen zullen middels portretvideo’s via social media worden gedeeld.

Daniël 

Onder de aanmeldingen zit Daniël die op zijn veertiende in zijn eentje Syrië ontvluchtte om zo uit handen van het leger te blijven, dat jongens verplicht mee te vechten. Na een lange en levensgevaarlijke tocht door Syrië en Turkije belandde hij uiteindelijk in Nederland. Nu - tweeënhalf jaar later - spreekt Daniël goed Nederlands, is hij zijn studie aan het afronden, werkt hij en doet vrijwilligerswerk.

Nieuw boxershortmerk IAMTORO zet wel zeer bijzondere modellen in
‘Als je in jezelf gelooft is alles mogelijk’, aldus Daniël. Everon: ‘Daniël heeft zoveel ellende achter de rug maar staat krachtig en positief in het leven. Hij is het ultieme voorbeeld van wilskracht en doorzettingsvermogen. En dat is precies waar IAMTORO om draait.’
 
GTST-acteur Max Willems ging ook uit de kleren voor Everon. De 18-jarige Max heeft in zijn jonge leven geleerd om te gaan met prestatiedruk en hoe belangrijk het is je eigen pad te durven bewandelen. ‘Max is door schade en schande wijs geworden, maar is er ijzersterk uitgekomen. Ook zijn verhaal is buitengewoon inspirerend,’ aldus Everon. 

Nieuw boxershortmerk IAMTORO zet wel zeer bijzondere modellen in
Lancering

Op 2 september wordt IAMTORO officieel gelanceerd met een spectaculair event bij de Hangar in Amsterdam. Tijdens dit event zal de collectie, die naast boxershorts bestaat uit caps en T-shirts, voor het eerst volledig aan het publiek worden getoond. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie